Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha html oldalba akarok egy 3...

Ha html oldalba akarok egy 3 soros 2 oszlopos keretet készíteni és az egyik oszlopba képeket akarok rakni a másikba pedig szöveget azt hogyan kell? valaki írja le a kódokat

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 16:42
 1/3 A kérdező kommentje:
eddig csak html-t tanultam ,php-t ne írjatok köszi
2012. márc. 21. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is! Ha olyan problémát írsz ki amely valóban nincs le írva 66milliószor sehol mert teljes mértékben alap akkor nem lennék most mérges.

Az sem ártana ha nem lennél olyan lusta hogy a google-be beírod hogy " html table tutorial "

Vésd be az agytekervényeid közé ezt az oldalt:

[link]

És ha csak html-t tanultál akkor ezt nyálazd át:

[link] html/default.asp

Ezen az oldalon minden fent van. Figyelmeztetlek arra, hogy az, hogy megtanultál 1-2 tag-et használni még nem alap arra hogy webdesign szolgáltatást kezdj reklámozni.

Nem feltételezés, nem gyanúsítgatás de jártam már rosszul ilyen emberek miatt :)

2012. márc. 21. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:
csak a suli miatt kell a dogához és nem nagyon értem...
2012. márc. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!