Favicon. Ico-t bemásoltam a helyére mégsem látom, miért?
Abban az esetben ha van annyi eszed, hogy ugyan azt amit alanyi jogon ingyen megkapsz máshol, de itt még is fizetnél érte ... hát tedd ahogy jónak látod. Nincs portolhatatlan weboldal.
Amennyiben az atw-nek fizetnél tárhelyért és reklámmentesítésért nem tudom lehet hogy működne a favicon de ha csak annyit csinálnak hogy a keretrendszerből kiveszik a reklámcsíkot akkor ugyanott tartasz csak nincs reklám de még midníg nem megya gavicon...
A szórólapok pár hónap alatt, a táblák max egy év alatt amúgy is évülnek, vagy újra kell őket gyártatni (ezzel foglalkozom tudom), addig pedig az is megteszi, ha az atw-s oldalra egy teszel egy átirányítást ami a domainedre mutat.
Mindenképpen megéri saját domain egy vállalkozásnak. Egyrészt komolyan vesznek, másrészt az oldalad is nagyobb biztonságban van, ha fizetsz érte, hogy vigyázzanak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!