Neked behozza? Pls sos?
Betölt 1-2 perc alatt, de szerzői jogvédelem miatt a szolgáltató külön felszólítás vagy értesítés nélkül törölheti ezt, különben őt büntetik meg. Vagy ha kiadja az adataidat, akkor téged keresnek meg ilyen ügyben. Az nem számít, hogy te csak egy linket osztasz meg, és nem tárolsz semmit az oldalon, az ugyanúgy tilos.
Sorban zárnak be az ilyen oldalak.
Nem vártam meg, míg betölt egy aloldal, azt hittem letöltőoldal. Ha csak jellemzések, hírek, vélemény, kritika van a sorozatokról, abba természetesen nem lehet belekötni, csak ha letöltést is kínálsz bármilyen módon.
Mondjuk jó projectbe vágtál bele egy ingyenes (úgy értve az ilyet alig nézik) oldalon, mert ha kritika-hírek-jellemzés vonalon dolgozol, abban nálunk a comment:com és sorozatjunkie egyeduralkodó.
Szerinted ez a betöltődés probléma holnapra megoldódik?:/ Törölni nem törölhetik,hiszen szerdán csináltam... meg minden nap rá is néztem,meg ma is dolgoztam vele eléggé sokat.
Valami szerverhiba lehet?Mert a többi ucoz oldalt betölti...:/
$POWERED_BY$ minek törölted ki?
így le fogják tiltani az oldalad ha nincs benne
cs milyen az oldalam
jatekokletoltes.do.am
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!