Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Neked behozza? Pls sos?

Neked behozza? Pls sos?

Figyelt kérdés
Most kezdtem egy oldalba,mert törölni fogja a lapunk.hu az enyémet,és áttettem ide: [link] nem hozza be,lehet törölték megint? pedig alig pár napja kezdtem :/

2012. márc. 17. 21:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Betölt 1-2 perc alatt, de szerzői jogvédelem miatt a szolgáltató külön felszólítás vagy értesítés nélkül törölheti ezt, különben őt büntetik meg. Vagy ha kiadja az adataidat, akkor téged keresnek meg ilyen ügyben. Az nem számít, hogy te csak egy linket osztasz meg, és nem tárolsz semmit az oldalon, az ugyanúgy tilos.

Sorban zárnak be az ilyen oldalak.

2012. márc. 17. 21:22
 12/23 A kérdező kommentje:
Értem, a forrás viszont fel van tüntetve,meg majdnem minden a wikipédiáról van, az meg szabad enciklopédia, szval szerintem azért nem....mi lehet az oka a lassúságának?
2012. márc. 17. 21:24
 13/23 A kérdező kommentje:
1x behozza, 1x nem
2012. márc. 17. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem vártam meg, míg betölt egy aloldal, azt hittem letöltőoldal. Ha csak jellemzések, hírek, vélemény, kritika van a sorozatokról, abba természetesen nem lehet belekötni, csak ha letöltést is kínálsz bármilyen módon.

Mondjuk jó projectbe vágtál bele egy ingyenes (úgy értve az ilyet alig nézik) oldalon, mert ha kritika-hírek-jellemzés vonalon dolgozol, abban nálunk a comment:com és sorozatjunkie egyeduralkodó.

2012. márc. 17. 21:32
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem kritika,csak hírek,infók,képek... :) A lapunk.hu 2 év munkáját veszi el,60 ezer látogatója volt az oldalamnak,ezért mivel nem hagytam veszni hagyni, áttelepítettem az ucozra,pont ma végeztem vele,mivel holnap elvileg törlik a lapunk.hu-s oldalam... és most parázok,hogy törlik ezt is,de ha behozza félig az "jó jel"...délután semmi baja sem volt... akkor nem fogják törölni? A múltkor egy hasonló ügyben írtam pl.: az RTL-nek,azt mondták ilyen szerzői jogos dolgokkal nem nagyon tudnak foglalkozni,mert nincs elég emberük,szóval mivel ezen is van pár RTL-es,nem hiszem,hogy egyből törölnék,meg még sehol sem osztottam meg az oldalt,tehát nem is látogatták valami sokan... van valami ötleted,hogy miért ilyen lassú?
2012. márc. 17. 21:36
 16/23 A kérdező kommentje:

Szerinted ez a betöltődés probléma holnapra megoldódik?:/ Törölni nem törölhetik,hiszen szerdán csináltam... meg minden nap rá is néztem,meg ma is dolgoztam vele eléggé sokat.

Valami szerverhiba lehet?Mert a többi ucoz oldalt betölti...:/

2012. márc. 17. 21:38
 17/23 anonim ***** válasza:

$POWERED_BY$ minek törölted ki?

így le fogják tiltani az oldalad ha nincs benne

2012. márc. 30. 18:38
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem töröltem ki róla semmit.Csak átírtam,mivel átlehet írni.
2012. márc. 31. 15:19
 19/23 A kérdező kommentje:
Vagy valami villogó ucoz-s izé ott van amúgy is,azért nem fogják törölni.
2012. márc. 31. 15:21
 20/23 anonim ***** válasza:

cs milyen az oldalam

jatekokletoltes.do.am

2012. ápr. 2. 03:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!