Eszternagy kérdése:
Mit csináljak, ha a Sims 3 behozza a kezdőoldalát, de nem tudok elkezdeni játszani vele amióta telepítettem 2 kiegészítőt? Előtte jó volt.
Figyelt kérdés
A következő kiegészítőket telepítettem a játékhoz ebben a sorrendben: A világ körül, Luxuslakás, Álomállások, Házikedvenc. Az első 2 telepítése után működött az egész, de miután az Álomállásokat telepítettem csak addig nyitotta meg, ahol világot kellene választanom és a következő szöveget nyitotta meg: "Nem tudjuk megerősíteni, hogy a birtokodban lévő lemez a The Sims 3 Álomállások jogtiszta másolata. Kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!"
Amikor telepítettem a Házi kedvenceket is, ugyanez a szöveg jelent meg Házikedvencekkel az Álomállások helyén.
Ezzel mit kellen kezdenem, hogy tudjak játszani megint?
2011. dec. 27. 20:52
1/2 anonim válasza:
vedd meg akkor semmi gondod nem lesz vele.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gazdag, hogy 50 ezreket kiadjak egy játékra, úgyhogy valamilyen más megoldást szeretnék, ha nem gond.
2011. dec. 28. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!