Mennyiért csinálnak átlagosan egy webshopot a készítők?
Van egy sportruházati üzletem, aminek az árukészletét fel szeretném rakni a netre.
Eddig egy sráccal beszéltem, aki a weboldalt és a webshopot 100.000-ért csinálná meg, mindent beállítgatna rajta, de a képeket, adatokat a ruhákról és cipőkről majd nekem kell feltöltenem.
Ez mennyire reális ár? Nekem kicsit soknak tűnik.
Weblapkészítők miket szoktak vállalni? Pl. egyedi fejlécet is csinálnak?
Az attól függ :),
mennyire szeretnél összetett oldalt.Legyen keresőoptimalizált(könnyebben megtalálnak)?Minden böngészőn működjön(sajnos ez ma nem magától értetődő).Legyen fbook oldal?Kampány?Gyakran változik a tartalom?Legyenek feed-ek?(Hírlevél,RSS,stb)Interaktív elemek(ezt fel sem lehet sorolni).A lényeg: Ha egy ilyen fullextrás könnyen kezelhető ,sikeres oldalt szeretnél(és kapsz ezért az árért) amihez alig kell nyúlni éveken át akkor a válasz:reális ár.Ha egy fapados webshop,pár szöveggel a boltról akkor szerintem nem.Egy ilyenért én pl kb 50 körül kérnék.
Értem, köszi, amiket írtál (és értem a szót:D) azokat szeretném én is, és nem gagyi oldalt akarok, kinézetre is igényes lesz, szóval akkor nem annyira sok ez az összeg.
Csak úgy vettem észre, hogy ez a srác annyira a külsőségekre nem akar munkát fektetni, neki csak az a lényeg, hogy a funkciók működjenek, hogy hogy néz ki, az mellékes... de úgy gondolom, hogy ennyi pénzért majd addig b*szogatom, ameddig olyat nem csinál, amilyet szeretnék. :)
vagy megkéred csigarena-t, hogy csinálja ő :)
ha már webshopot csinálsz a boltodból, ajánlom a figyelmedbe ezt: [link]
ide érdemes lenne beregisztrálni az oldaladat, én is itt keresek, ha valamit online rendelek. így talán gyorsabban is híre megy a webshopnak.
Ez az ár mindenképpen irreális.
Ha vmilyen kész webshop motorral vagy CMS-sel készül, akkor az ár magas.
Te viszont azt szeretnéd, hogy tele legyen extrákkal, legyen egyedi, keresőoptimalizált stb. Ilyenkor már célszerű teljesen egyedi webshopot rendelni, amit viszont ennél az összegnél sokkal magasabb áron kapsz meg.
Arról nem is beszélve,hogy meddig kell elkészüljön :)
Mindenesetre ma rengeteg az olyan 'weblapkészítő' akik joomla,wp vagy egyéb előre összerakott keretre ráhúznak egy hányadékot az általad említett árért..Sajnos a felhasználó naiv.Nem igazán tudok tippet adni erre a részre,legfeljebb az átbeszéléskor hívj vkit aki kicsit is ért hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!