CSS-ben nem lehet a tartalom alapján kiválasztást csinálni?
Figyelt kérdés
tehát például azokat a <td> elemeket szeretném kiválasztani, aminek a tartalma abc, vagy tartalmazza az abc karakter sorozatot2012. febr. 20. 20:52
1/5 anonim válasza:
PL:
a[href*="google"] {
color: red;
}
Jelöld ki azokat a hivatkozásokat, amiknek a href tulajdonsága tartalmazza a google kifejezést valahol.
Összes szelektor:
2/5 anonim válasza:
Én ilyen eseteke jQuery-t szoktam használni
$('td:contains("akarmi")'). ...
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló. Értem a példádat, de ebből nem derül ki, hogy az én problémám megoldható-e, mert én nem attribitumban akarok keresni, hanem magában a tartalomban. Ha meg lehet csinálni, akkor írd légyszi le, hogyan lehetne ezt kiválasztani: <td>abc</td>
2012. febr. 20. 21:45
4/5 anonim válasza:
Sajnos nem lehet megcsinálni. Ehhez már javascript kell.
5/5 A kérdező kommentje:
A tartalom, az nem egy speciális attributum? Mondjuk a content attributum, az nem azt jelenti? Nem lehet eleve is egy <td> tartalmát attributumban megadni?
És javascripttel hogyn lehetne?
2012. febr. 20. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!