Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » [wordpress]Hogyan lehet a...

[wordpress]Hogyan lehet a tartalom alól eltüntetni a sidebart? Többi lennt

Figyelt kérdés

Van egy problámám. Az oldalam témáját (sablonát, vagy design-ját, ahogy aki akarja mondani...) egy előre elkészített stílusból írtam át, magyarosítottam (merthogy angol volt), és amikor feltöltöttem FTP-vel, megjelent a tartalom alatt is a sidebar, nem csak ott, ahová tervezték, szóval bal oldalra...Amikor újra átnéztem az index fájlomat, kiszedtem belőle a <?php get_sidebar(); ?> részt, és oldalt el is tűnt, de alul megmaradt. Azzal is próbálkoztam, hogy egyszerűen kitöröltem a téma könyvtárálól a sidebar.php fájlomat, amiben ott van a tartalom, - mert nem widgetekkel oldom meg - és még így is ott maradt alul a sidebar, holott az egész sidebar.php-t töröltem. Mi lehet a baj? Ha kell, az oldalam: [link]

ui.: Elnézést, ha túl hosszúra, és bonyolultra sikeredett a kérdés.

2011. dec. 30. 17:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!