Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol lehet ingyenes weblapot...

Hol lehet ingyenes weblapot készíteni?

Figyelt kérdés
Régebben a mlap.hu -n csináltam weblapot,de nem nagyon fogott meg,mert nincs sok leehtőség benne,valami több kéne,szoval tudtok nekem valamit ajénlani?
2009. jún. 4. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Legegyszerűbb ha megtanulsz weblapot készíteni és hagyod ezeket a online keretrendszeres sz@rokat. Ezekkel úgy se fogsz olyan weboldal készíteni, amilyen pont neked kell.

Persze ehhez le kell ülni tanulni programozni és éveken át gyakorolni, ami viszont nem nagyon szokott a ma emberének tetszeni, mert mindenki mindent azonnal, ingyen és jó minőségben akar.

2009. jún. 4. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
www.5mp.eu elég jó,egyszerű és ingyenes,de az mlap is jó :)
2009. jún. 5. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 2éve (12éves voltam) csináltam az első weblapomat, és NEM ilyen mindenkilapjás hülyeségen... már bocs, de ez tényleg nem ér semmit. Amúgy: extra.hu,uw.hu most ezek jutottak az eszembe. Amúgy ha szerkeszteni akarsz elég egy notepad hozzá, csak ott tanuld meg a kódokat, vagy ha ennyire nem akarsz tanulni akkor HTMLittlePad progi, jó weblapszerkesztő. Sok szerencsét!
2009. jún. 6. 14:09
 4/7 anonim válasza:
Kösz mindenkinek!
2009. szept. 20. 16:44
 5/7 anonim válasza:
Heló, ez a www.5mp.eu tényleg teljesen ingyen van? Nem akarom, hogy egyszercsak megjelenjen egy hatalmas számla... Nem szeretnék kockáztatni...
2009. szept. 25. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
totál ingyenes :)
2009. szept. 25. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Több ilyen is van...extra.hu, atw.hu, szarportal (értsd: gportal) pont hu. Ezekkel a selejtekkel van tele a Google is, ha keresni akarok valamit.
2010. jan. 5. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!