Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehetne megoldani,...

Hogyan lehetne megoldani, hogy a gportal.hu-n levő oldalamon a blogmodult görgőssé változtassam?

Figyelt kérdés
rengeteg helyen kerestem, én is próbáltam valami kódot kitalálni, de erre a css ismeretem már nem volt elég. valakinek nincs ötlete, hogy hogy lehetne esetleg egy görgős dobozba rakni, vagy magát a modult görgőssé tenni?
2012. febr. 16. 15:17
 1/3 compactegon ***** válasza:

keresd meg annak a doboznak (div-nek) a nevét, amit görgetni szeretnél, majd a css-ben is keresd meg, és írd bele ezt:

overflow:scroll;

2012. febr. 16. 16:05
 2/3 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de nem igazán olvastad el a kérdésem. itt nem szimpla dobozról van szó. azt még én is görgőssé tudnám tenni. itt már olyan elemek vannak, hogy table, tr, td. amikre én már nem jöttem rá, hogy mit is kezdjek velük...
2012. febr. 16. 17:21
 3/3 anonim válasza:
Itt a válasz: [link]
2016. jan. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!