Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan változtassam meg a...

Hogyan változtassam meg a jelszavamat?

Figyelt kérdés
HELP! Na szóval az a helyzet, hogy elég csúnyán összevesztem a két legjobb barátnőmmel. És most bosszúból feltörték a facebook-omat. Meg szeretném változtatni a jelszavamat valami bonyolultabbra, mert ez a mostani elég egyszerű volt. :S De nemtudom hogy hol lehet megváltoztatni, mióta ez az idővonalaz g.ciség van :|| mert ott fenn annál a lefelé mutató nyilacskánál nincs olyan, hogy fiókbeállítás.. segítsetek légyszii
2012. jan. 4. 21:42
 1/10 A kérdező kommentje:
*idővonalas
2012. jan. 4. 21:43
 2/10 anonim válasza:
a fenti nyilacskánál kell hogy legyen fiókbeállítás, szerintem nézd meg még egyszer ;)
2012. jan. 4. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Kérd meg a barátnőidet, hogy változtassák meg valami bonyolultabbra. Csak aztán nehogy elfelejtsd!
2012. jan. 4. 21:47
 4/10 anonim válasza:

Szerintem is.

Ja és legyen az a jelszavad mondjuk hogy 42gftr43e* azt nem fogják kitalálni:)

2012. jan. 4. 21:47
 5/10 A kérdező kommentje:
olyan van csak, hogy adatvédelmi beállítások, de ott egy szót sem írnak a jelszóról.. :S
2012. jan. 4. 21:48
 6/10 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat légyszii. nincs jókedvem :(
2012. jan. 4. 21:49
 7/10 anonim válasza:
adatvédelmi beállítások felett kell hogy legyen. én is idővonalat használom, de felső menüm semmit nem változott tőle.
2012. jan. 4. 21:51
 8/10 Argloss ***** válasza:

Ott van az ahol eddig is volt...

De ha ennyire nem megy, akkor kattints:

[link]

2012. jan. 4. 21:52
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.:) nagy nehezen, de megtaláltam..
2012. jan. 4. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Pedig nincs elrejtve, elég egyértelmű a helye...

Amúgy azt nem nevezném "feltörésnek", hogy betippelték (vagy tudták) a jelszavadat és beléptek.

Ez csak azt igazolja, hogy egyesek milyen könnyen kitalálható kódokat használnak.

Használj rendes jelszavakat!

2012. jan. 5. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!