Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok olyan ingyenes...

Tudnátok olyan ingyenes (esetleg magyar) programot ajánlani, amivel weboldalba illeszthető dinamikus menüket, illetve űrlapokat lehet szerkeszteni, készíteni? Kompletten.

Figyelt kérdés

Olyan megoldásokra lenne szükségem, amik az ékezetes betűket is korrekten kezelik, illetve "segítenek" akár a menükhöz, akár az űrlapokhoz szükséges css, js és php fájlok elkészítésében is.

Nem vagyok gyakorlott ezen a téren. Saját weblapot szerkesztek és ehhez kellenének korrekt, de nem a legprimitívebb megoldások.

2012. febr. 8. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem! És ha ilyenformán akarod a weblapod megcsinálni, akkor ne csinálj inkább weblapot.
2012. febr. 8. 12:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Miért? Mi a gond azzal, hogy "ilyenformán" szeretném megcsinálni a weboldalt?

Mi jelent számodra problémát, mi miatt van ellenérzésed a weblapkészítési szándékommal?

2012. febr. 8. 12:38
 3/10 anonim ***** válasza:
30%

Ilyen program nincs. Ha ennyi tudomásod nincs, akkor előbb kicsit tanulj és utána fogj neki. (Szerintem.)

Vannak generátor programok, de azok általában nagy kódot generálnak sok szeméttel. És általában kötött a felhasználhatóságuk. Amelyek valamennyire is használhatóak, azok meg messze vannak az ingyenességtől.

Egyébként meg nem fogalmaztad meg, hogy esetedben mit jelent a "segítenek". A Notepad++ is segít, mivel szépen kódtól függően színkiemelést csinál, az pedig nagy segítség ...

2012. febr. 8. 13:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Egy, általad is említett generátorra gondoltam én is.

Úgy másfél éve -böngészés közben- találtam egy jót a neten, de sajnos -akkor nem volt fontos- nem jegyeztem meg a linket.

Az gyakorlatilag a fogd és húzd módszerrel működött.

Akár a menü készítésnél, akár az űrlapoknál a vizuális látvány és funkciók alapján össze lehetett állítani az igényeknek megfelelő megoldást, majd a generátor elkészítette a HTML kódot és igény szerint a css és js részeket is. (PHP-s megoldásokat máshol láttam. Azt hiszem.)

Akkor kezdtem ismerkedni ezekkel a nyelvekkel és tettem is a megtalált generátorral egy két kisebb próbálkozást.

Ugyan tény, hogy viszonylagos korlátok közé szorítják ezek a felhasználóikat, de nekem tetszettek az eredmények.

Sajnos -teljesen más területen dolgozom- a tudásom az említett területeken azóta sem fejlődött.

Bele-bele kontárkodom, összeollózok dolgokat, aztán ha az eredmény működő képes, akkor igyekszem az igényeimre szabni. Kísérletezgetek. A magam örömére és bosszantására.

Biztosan az lenne a célszerűbb, ha nekifeküdnék és megtanulnám ezeket a nyelveket,stb. de sajnos nincs rá érkezésem. Így marad a próbálkozás.

2012. febr. 8. 14:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudna jó, könnyen kezelhető generátorokat ajánlani, az sokat segítene. Előre is köszönöm.
2012. febr. 9. 15:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem ilyenre gondoltam.

Olyan szerkesztőkre, kódgenerátorokra, amivel menüket, űrlapokat, beúszó ablakokat, stb lehet létrehozni (generálni), majd azokat a saját weblapomba már magam illeszteném be és alakítanám át.

2012. febr. 22. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Te valószínüleg a DreamWeaver, NVU, satöbbi dologra gondoltál. De akkor is kell egy kis html tudás legalább.
2012. márc. 4. 15:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem kifejezetten html szerkesztőre gondoltam.

Azzal már többé kevésbé elboldogulok.

Olyan kód generátorokra gondoltam, amikkel a szerkesztő felületükön keresztül össze lehet -sima halandóként- állítani egy pl. dinamikus menüt, vagy egy tetszőleges űrlapot, stb... és a generátor pedig elkészíti a megszerkesztett megoldás html, css, és szükség szerint a javascript és php részét.

Amit aztán én majd adoptálni tudok a saját weblapomba.

Persze ehhez is kellenek alapok ezekből a nyelvekből, de ennyi tudásom többé-kevésbé már van.

2012. márc. 4. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Olyan ingyenes NINCS! NADA! Ha van, az is maximum csak reklámos, vagy egyáltalán nem működő sz@rokat fog neked generálni.

Ilyen program csak fizetős van, méghozzá havi díjas (pl mint a WOW nevű játék) és átszámítva (a legolcsóbb) 113000Ft/hó. Úgyhogy kénytelen vagy megtanulni a nyelveket. Egyébként a Dreamweaver és az NVU rendelkezik vizuális felülettel, akárcsak a frontpage (de az f¤s). Dinamikus dolgokat nem tudsz generáltatni ingyenesen. Azért mint már írtam keményen fizetni kell. Ingyenesen csak tanulással lehet megírni a kódot ;)

De segítek neked egy kicsit:

[link]

Ez hasznodra lehet.

2012. márc. 4. 16:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Itt tényleg vannak hasznos dolgok.

Bele is vetem magamat az okosodásba. :)

2012. márc. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!