Html-ben vagy CSS-el lehet egyszerűen szövegesen egy négyzetrácsot rajzolni?
<div class="racs"></div>
css:
.racs {width:50px; height:50px; margin-left:1px; float:left;}
természetesen állíthatod a méretetit, illetve mekkora távolság legyen a dobozok között. ha szétcsúszik, vedd ki a float:left;-et, mert akkor a többihez képest nem lesz jó.
feltételezem, hogy 4 év után már nem aktuális, de engem ez különösebben nem zavar:D
ha a php-val csak az a baj, hogy szerver oldalon fut, akkor jelezném, hogy ugyanezt meg tudja csinálni a javascript is
Szerintem simán meg lehet csinálni CSS-sel.
Van egy fix szélességű div-ed, azt telerakod kisebb div-ekkel (float left az összes), éppen annyival, hogy befedjék az egész négyzetet.
Háttérszínnek az nth-child-dal lehet játszani [ :nth-child(2n) ], hogy minden második fekete legyen.
a javascriptes válaszoló vagyok. jelezném, hogy egyáltalán nem érdemes akármilyen szkriptet használni, nem is tudom miért írtam...
ettől függetlenül lehetséges, de csak akkor lenne értelme, ha rettenetesen nagy táblázatot csinálnál, mivel abban az esetben lehetne spórolni a küldött adatokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!