Szerintetek lehet sikeres Magyarországon egy személyes blog?
Persze ha nem azt írom le benne, hogy mit vacsoráztam, hányszor voltam WC-n stb, hanem érdekes dolgokról, jól megfogalmazva.
csak az baj, hogy mivel mélyebb és intimebb témákat is boncolgatok (nem kell rosszra gondolni xD), ezért álnéven írok, a nevek is mind álnevek, mikor megemlítem a barátaimat. így FB-n nem reklámozhatom, mivel akkor nyilvánvaló lenne ugye. de így meg nem látogatja senki. nemrég kiírtam ide GYK-ra is, hogy írjanak véleményeket róla, de még arra sem vették a fáradtságot.
érdemes volt egyáltalán belekezdenem?
Szia!
Nos, szerintem a "sikeresség" elég relatív dolog.
Az én sulimban pl. van egy meleg fiú, aki már elég régóta személyes blogot ír.
Azt gondolom, hogy a mai Magyarországon a homoszexualitás még nem egy olyan mindennapi dolog, így sokan kíváncsiak az életére (többek között én is.:P)
A sulimból nagyon sokan olvassák a blogját, ahogy hallottam, legalább a fél iskola... :D
Szóval szerintem a sikeresség abszolút azon múlik, hogy a téma (ami jelen esetben az életed) mennyire eladható a "nagyközönség" számára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!