Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Css probléma : height hogyan?

Css probléma : height hogyan?

Figyelt kérdés

Van:

<div class="A"> A </div>

<div class="B"> B </div>

<div class="C"> C </div>

A problémám a következő:

Akárhogy szenvedtem a height, minheight paraméterrel CSS-ben, nem tudom elérni a kívánt célt :(

A 100 px magas felül

C 100 px magas alul

B töltse ki a köztes területet.

Ha erre valaki tudna mondani egy módszert, az rengeteget segítene.

2012. jan. 19. 13:04
 1/5 _Zoldike_ ***** válasza:

<div style="position:relative;height:100%;padding-top:100px;padding-bottom:100px;">b</div>

<div style="position:absolute;height:100px;top:0px;">a</div>

<div style="position:absolute;height:100px;bottom:0px;">c</div>

2012. jan. 19. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ez már majdnem olyan amilyet szeretnék.

Annyi probléma van vele, hogy "C" alatt folytatódik "B" vagyis a középső rész, szóval nem az oldal 100% hanem túlnyúlik az ablakon és scrollozni lehet a középső részt C alatt :(

2012. jan. 19. 13:56
 3/5 _Zoldike_ ***** válasza:
akkor csak vedd ki a height:100%-ot es a padding-bottomot, mivel szemmel is lathato, hogy "a" es "c" nem "b"-hez, hanem az oldalhoz volt pozicionalva, es ugy "b" fel is veszi szepen a benne levo tartalom magassagat
2012. jan. 19. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Ahh értem mit mondasz :)

Végülis ha nem sikerül megoldanom, akkor ennél a második esetnél maradok :)

Azért még küzdök kicsit mert így ha beigazítom vízszintesen és függőlegesen is középre B tartalmát, akkor egyből A alatt van én pedig azt szeretném hogy az oldal közepén legyn középen.

Köszönöm a segítséged :) Tettem egy zöldet ;)

2012. jan. 19. 14:06
 5/5 compactegon ***** válasza:

akkor A és B clear:both;-ot próbáld meg (mindent töröl a doboz után), illetve B padding-topja legyen annyi, amennyit szeretnél. illetve text-align:center; paramétert még lődd be hozzá.

:)

2012. jan. 19. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!