Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Php date probléma! Miért dob...

Php date probléma! Miért dob ki 1-es értéket a napra, ha az 1970. jan.1-e óta eltelt másodpercek száma 12-nek van megadva? Pontosítok. :

Figyelt kérdés

Ez a kód : $idomarad2 = date("H:i:s", 12);

echo "$idomarad2";

Erre kiköpi eredményként, hogy: 01:00:12. Miért teszi ezt???

Ezt kellene kidobnia: 00:00:12. Valaki legyen olyan jó, és világosítson fel!:)

2011. nov. 14. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet hülyeség de próbáld meg másik tárhelyen, ha meg nem az a baj akk nem tudom, de prog.hu
2011. nov. 15. 07:29
 2/6 A kérdező kommentje:
localhoston tesztelem! Prog.hu-t már böngésztem, de nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos kérdéseket, de akkor majd vadászok még. köszi!
2011. nov. 15. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
nincs mit. esetleg tedd fel tárhelyre hátha ott működik.. localhost-on volt már nekem is, hogy valami nem ment. tárhelyen pedig volt, hogy az idő mást mutatott mint valójában.
2011. nov. 15. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Az időzóna miatt. Budapest +1-es ország. Ha zavar akkor a date függvény meghívása előtt:

date_default_timezone_set('UTC');

2011. nov. 16. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Mármint h nyomiország +1-es ország, nem budapest.
2011. nov. 16. 09:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Így már teljesen érthető!:) Köszönöm!:)
2011. nov. 16. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!