Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik cégnél érdemes Domain...

Melyik cégnél érdemes Domain (honlap) nevet regisztrálni?

Figyelt kérdés
Kérem ne az okoskodók írjanak. Tudom használni a Google-t, és tudom, hogy 100000 találat van ezekből a cégekből. Engem az érdekel, hogy melyiknél érdemes honlapnevet regisztrálni. Pro-kontra érvek, egyéni tapasztalatok alapján. Köszönöm!
2012. jan. 6. 10:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

2xSü!

Egy sima céges honlap miatt kell domain + tárhely is. Mivel ha nem venném csomagban a kettőt úgy drágább lenne.

2012. jan. 7. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Akinek nagyon komoly oldal kell, az otthon csináljon webszervert. Jó gép kell, Home Server OS-el és mondjuk egy DIGI net.
2012. jan. 15. 00:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez pont hogy nem igaz.

A komoly oldalakat érdemes rendes szerveren tárolni.

Érdemes webtárat bérelni, vagy ha kevés, akkor VPS-t, esetleg saját szervert beadni egy szerverterembe.

De az otthoni szórakozás a legrosszabb megoldás.

2012. jan. 15. 01:58
 14/15 2xSü ***** válasza:

#12 : Ez így – már elnézést – hülyeség.

1. Megnézem, hogy otthoni környezetben hogyan biztosítasz gigabites kapcsolatot.

2. Megnézem azt is, hogy hogyan biztosítasz 99.9%-os rendelkezésre állást. (Otthon lehet áramszünet, míg egy szerverteremben az áramellátás redundáns, elszállhat a net, a router, de mivel otthon valószínűleg nem klimatizált helyiségben lenne a gép, a gép is túlmelegedhet, stb…)

3. Megnézem azt is, hogy egy dinamikus IP-vel rendelkező gépen hogyan biztosítod, hogy az IP váltásnál is zökkenőmentesen, a DNS cache-elésből származó anomáliák nélkül működjön a webszerver és a levelezés.

Otthon szervert üzemeltetni max. speciális esetben lehet indokolt (pl. játékszervernek, vagy warez szervernek tudom elképzelni).

2012. jan. 15. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Én a Netkertet javaslom: .hu 3 év fenntartással 999Ft+ÁFA, 5GB tárhely, php, MySQL, korlátlan email és subdomain, cron, stb. kb. 8500Ft+ÁFA / év, Joomla, wordpress vagy Drupal telepítés 4000Ft+ÁFA egyszeri ktg, ha kéred.

Több domainnel legalább 5 éve náluk vagyok, eddig gond nélkül, többször programozási kérdésekben is segítettek ingyen és gyorsan.

2012. jan. 21. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!