Melyik cégnél érdemes Domain (honlap) nevet regisztrálni?
2xSü!
Egy sima céges honlap miatt kell domain + tárhely is. Mivel ha nem venném csomagban a kettőt úgy drágább lenne.
Ez pont hogy nem igaz.
A komoly oldalakat érdemes rendes szerveren tárolni.
Érdemes webtárat bérelni, vagy ha kevés, akkor VPS-t, esetleg saját szervert beadni egy szerverterembe.
De az otthoni szórakozás a legrosszabb megoldás.
#12 : Ez így – már elnézést – hülyeség.
1. Megnézem, hogy otthoni környezetben hogyan biztosítasz gigabites kapcsolatot.
2. Megnézem azt is, hogy hogyan biztosítasz 99.9%-os rendelkezésre állást. (Otthon lehet áramszünet, míg egy szerverteremben az áramellátás redundáns, elszállhat a net, a router, de mivel otthon valószínűleg nem klimatizált helyiségben lenne a gép, a gép is túlmelegedhet, stb…)
3. Megnézem azt is, hogy egy dinamikus IP-vel rendelkező gépen hogyan biztosítod, hogy az IP váltásnál is zökkenőmentesen, a DNS cache-elésből származó anomáliák nélkül működjön a webszerver és a levelezés.
Otthon szervert üzemeltetni max. speciális esetben lehet indokolt (pl. játékszervernek, vagy warez szervernek tudom elképzelni).
Én a Netkertet javaslom: .hu 3 év fenntartással 999Ft+ÁFA, 5GB tárhely, php, MySQL, korlátlan email és subdomain, cron, stb. kb. 8500Ft+ÁFA / év, Joomla, wordpress vagy Drupal telepítés 4000Ft+ÁFA egyszeri ktg, ha kéred.
Több domainnel legalább 5 éve náluk vagyok, eddig gond nélkül, többször programozási kérdésekben is segítettek ingyen és gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!