Domain név költöztetése?
Figyelt kérdés
SZiasztok!
Ha veszek egy .com domain nevet és regisztrációkopr kéri a DNS címet...úgy gondoltam, most hogy egy ingyenes honlapra hivatkozzon, de ha veszek tárhelyet, akkor hogy tudom költöztetni a címet máshová és egyáltalán...tudom? Köszönöm.
2011. dec. 31. 11:01
1/3 anonim válasza:
a domain regisztratornal asszem meg tudod valtoztatni a DNS cimet a késobbiekben
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. dec. 31. 16:03
3/3 anonim válasza:
igen, minden domain esetében később is változtatható a DNS és az IP cím is!
A domain megrendelés előtt érdemes a szolgáltatódnál érdeklődni, hogy ők beállítják e, vagy van e plusz díja, illetve, hogy kaphatsz e te is jogot a módosításhoz.
Már itthon is vannak, akik adnak ehhez jogot, és ingyen elvégzik a beállítást, aki csak plusz díjért módosítja, olyat ne válassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!