Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » . Tk domainnel kapcsolatban...

. Tk domainnel kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
gportálos oldalam van, és regisztráltam erre a dot.tk nevű oldalra, és a modify a domain menüpontban, ahol be lehet állítani hogy .tk legyen a domain nevem a use custom DNS service opciót választottam és ahol kérte a szervert oda beírtam a gportal.hu-t. Elfogadta meg minden és azt olvastam a hivatalos magyar honlapján, hogy 24-48 órán belül működni fog, de már lassan 3 napja várom hogy jó legyen. Az elején bejött ott fölül a honlap neve, meg címe, de minden fehér volt, de most már ennyi se. Azt írja ki a google hogy nem találja meg ezt a webhelyet. Tud valaki segíteni? :/ Fontos lenne
2011. dec. 18. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia,figyelj csináld úgy, hogy fogod magad add new domain beírod a domaint amit szeretnél klikk a NEXT buttonra.

Ugye free domain NEXT... ->

És itt ne a DNS service opciót válaszd hanem a Your referer URL mezőbe írd be a weboldalat url címét. (pl: [link]

Beíród a rekaptcha (képen található szöveget/kódot) a Type the characters you see in this picture mezőbe

Kattints a next-re

Kattints a nextre ismét -->

És már is használhatod az oldalad a domain címen :)

Remélem tudtam segíteni :)

További szép munkát,szia

2011. dec. 19. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:
megcsináltam mindent amit ítál, de még mindig nem működik :( Azt írja ki ugyanúgy, hogy nem találja :((
2011. dec. 19. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem tudok segíteni sajnos :( biztos, hogy mindent jól csináltál?

esetleg itt van egy videó probáld meg úgy :)

watch?v=FIMqpghMlg0 annyi hogy ird elé a jutub linkjét és egy per jelet. ;)

2011. dec. 19. 18:58
 4/5 A kérdező kommentje:
sikerüült! nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm neked! úgy látszik csak fel kellett fognia! tényleg annyira hálás vagyok! :D köszönöm!!
2011. dec. 19. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs mit őrülök, hogy segíthettem :)
2011. dec. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!