Szerintettek jó ez a honlap disneyesnick. Uw.hu? Most csináltam és még nincs kész
Az kiindulásnak jó, hogy nem egy sablon alapján dolgozol. Viszont nincsenek mindenhol táblázatok, így minden fentről lefelé és balról jobbra ömlesztve van tagolás nélkül.
Úgy lenne szép, a mondjuk 3-4 oszlopból és több sorból állna az oldal (az egész egy nagy táblázat) és akkor külön oszlopban lennének a nevek, az infók a személyről, infók a karakterről, képek például. A képek is jobban mutatnak, ha egyforma méretűek. Lényegében az egészet be kellene tördelni, és kihasználni a teljes oldalt. Most a bal oldala van kitöltve, a közepére és jobb oldalra csak az kerül ami átlóg balról.
Táblázat helyett inkább CSS-sel kellene megformázni!
És a pink háttér előtt legyen egy másik szín, és azon legyen a tartalom.
Én is nem rég kezdtem a webszerkesztgetést PHP-val együtt, és már megtanultam az ilyeneket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!