Érdemes itt vásárolni neten?
Figyelt kérdés
Vásároltvalaki a chipnet.hu honlapon? Még 9-én leadtam egy rendelést egy gépházra és még azóta sem dolgozták fel írtam is nekik hogy idén vagy már csak 2012-ben szállítják ki a terméket ,mivel 12-én délig lehetett a legutolsó rendelést leadni, de nem válaszoltak még egyik levelemre sem. Érdemes itt vásárolni vagy máshol próbálkozzak?2011. dec. 14. 11:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez most a szitu a rendeléseddel:
"(Kérjük, amíg nem jelzünk vissza önnek, addig ne utalja át a termékek vételárát, mert előfordulhat, hogy bizonyos termékeket csak a rendelési időn kívül (10 munkanapot követően) tudunk biztosítani, vagy nincs készleten.) "
Részlet a felhasználási feltételekből.
2/3 A kérdező kommentje:
ugye mikor megrendelem küldene egy e-mailt hogy ezt meg azt rendelte ez meg s volt,na most mivel utánvéttel kértem ezért azt irta a honlapon hogy a nincs készleten értesítenek róla hogy ezt be kell szerezni ,na most se nem értesítettek se nem dolgozták fel a megrendelést , szóval nemtudom mi van =D
2011. dec. 14. 12:49
3/3 anonim válasza:
Első vagyok:
Normális shopopknál automatikusan érkezik egy visszaigazolás, hogy mit rendeltél. Ezt még ember nem látta a renszerben. Amint átnézik és rendben minden akkor jön, jönnie kell, egy rövid visszaigazolásnak. pl. megrendelése remdben, beszerzés alatt.
A többi pedig értelem szerüen történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!