Elakadtam, hogy oldjam meg?
Üdv!
Most készítek 1 honlapot html-ben és php-ben.
A html részét amit akartam megírtam de viszont phpban nem vagyok annyira otthon.Az élenne a gondom hogy akarok csinálni 1 olyan menüpontot hogy megrendelés.Addig eljutottam hogy be lehessen írni hogy azonosító jelszó e-mail cím meg minden csak azt akarnám hogy lementse ezeket az adatokat de ne adatbázisba hanem mondjuk 1 fájlban amihez csak én férek hozzá és én lássam hogy ki rendelt és mikor.aki tud kérem segítsen köszönöm.
<?php $f = fopen("amitakarsz.txt", "r");//megnyitja a fájlodat // ha nics létrehozza!
$sz = fgets($f);//a $sz váltózóba irja a fájlban lévő tartlamt szóval ez kerül a fájlba. $sz = "fájl tartalma";
echo "<br>".$sz ; // kiirja az adatokat fclose($f); ?>
Így tudunk fájlokat létrehozni és bele írni!
De semmiképp ne használj szerintem szöveges fájlokat inkább mysql adatbázis!
Eddig ez van meg és úgyakarom ha rákkattintanak a submit-ra akkor nekem lementődjön és más ne lássa!
<?php
$template = <<<THEVERYENDOFYOU
<form action="users.php?do=register" method="post">
<table width="80%">
<tr><td width="20%">Azonosító:</td><td><input type="text" name="username" size="30" maxlength="30" /><br />Usernames must be 30 alphanumeric characters or less.<br /><br /><br /></td></tr>
<tr><td>Jelszó:</td><td><input type="password" name="password1" size="30" maxlength="10" /></td></tr>
<tr><td>jelszó újra:</td><td><input type="password" name="password2" size="30" maxlength="10" /><br />Passwords must be 10 alphanumeric characters or less.<br /><br /><br /></td></tr>
<tr><td>Email cím:</td><td><input type="text" name="email1" size="30" maxlength="100" /></td></tr>
<tr><td>Email újra:</td><td><input type="text" name="email2" size="30" maxlength="100" <br /><br /><br /></td></tr>
<tr><td colspan="2"><input type="submit" name="submit" value="Submit" /> <input type="reset" name="reset" value="Reset" /></td></tr>
</table>
</form>
na tudod mit vegyél fel msn-re
pasindani[kukac]ingyenmailponthu
ingyenmail = freemail
félreértés ne essen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!