Nem is lenne rósz, ha te saját magad írtad volna és nem blog rendszerrel :)
De amúgy a betűtípuson változtass mert az nem valami jó :S
Szerintem az első főként arra gondolt, hogy nem te írtad hozzá a blogmotort, de a blogírásnál a tartalom a lényeg, semmit se növelne az értékén, ha az alapoktól kezdve te építetted volna fel az oldalt. A többség a külsőt és az írásokat fogja nézni és tesz rá, hogy blogspot, wordpress, vagy a te saját kódodat tölti be a böngésző...
Na, de akkor elmondom a véleményem az oldalról. A dizájn nincsen túlbonyolítva, de tetszik az egyszerűsége. A betűtípus ugyan szép, de sok helyen rossz olvasni, mert összefolynak a szavak. Kicsit figyelj jobban oda a fogalmazásra és helyesírásra. (Álmodj, érezz és élvezd az életet!)
Csak szubjektív választ tudom adni - elég gyengus.
(legalábbis szerintem, mivel:
- Kevés designelem
- Nincs meg a jó összhatás (a háttérben mindenféle élénk színek, azt' rádobva egy fekete alap.
- Valójában ez nem honlap, hanem blog (ld. oldal címe)
- A "menő" betűtípus nehezíti az olvasást, stb.
Emellett engem borzasztóan zavarnak az olyan apróságok, mint hogy a választott betűtípusban nincs "ű" betű, ahol pedig ezt használsz, az baromi ronda.
Szerintem nem elég letisztult az oldal, pl.: az akváriumra nincs semmi szükség, stb.
Ja és azt állítod, hogy napi min. 1 bejegyzés. A Dec. 19-eit nem láttam. Se zenét.
Szerintem nézz meg pár felkapott blogot a témában és less el pár ötletet. A jó honlap/blog alapja a sok munka. Folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!