Hogyan növelhetem weblapom "emberszámát"? És hogyan profitálhatok belőle?
Minél több oldaladra mutató link, előkelő hely a Google kereséseknél a legtöbb, számodra releváns (és keresett!) kulcsszóra. Rendszeres frissítés kell, sok tartalommal.
Médiaajánlatot kell írni, egy bizonyos látogatottság felett megjelennek majd a reklámozni szándékozók. Esetleg magad is megkeresheted a témába váló cégeket, de bizonyítani kell tudnod a látogatottságot statisztikákkal, különben nem fognak érdemben foglalkozni veled.
Nem tudom , nekem sokan mondták és irták hogy arról irjak ami érdekel :) a telefon megaz ( föleg most az okostelefonoknál)
És köszi , de a google előkelőséget tudom , de mi az hogy reklámózó? hogy reklámozzak ?
Ez akkor jön képbe, ha már nagy a látogattságod. Te kérdezted, hogyan profitálhatnál belőle.
Nos ekkor készítesz egy médiaajánlatot (részletes statisztikákat teszel bele arról, hogy hányan, kik, miért látogatják az oldaladat), megszabsz egy árat, felteszed a honlapra illetve kilincselsz vele olyan cégeknél, amelyeknek a profiljába vág az oldalat témája (pl. okostelefongyártók, -forgalmazók).
Egyelőre érd el a napi 1000 látogatót. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!