Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legjobb blogszerkeszt...

Melyik a legjobb blogszerkesztő oldal?

Figyelt kérdés
A WordPress jó?
2011. dec. 16. 23:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez bonyolult oldal a francba is. Nekem csak egy olyan oldal kellene ahova mások is tudnak posztolni, ill. kommentelni, és lájkolni stb. Ennyi.
2011. dec. 17. 12:35
 12/15 bánomisén ***** válasza:
Az ilyen oldalak rendszerint mind egyformán bonyolultak. Személyes tapasztalatom ugyan nincs, csak amit hallottam innen-onnan. Pont azért bonyolultak, mert mindenki számára hozzáférhetők, nem csak a bloggazdi számára.
2011. dec. 17. 12:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Eddig a Blogger sokkal jobb. De valahogyan be kellene oda tenni, hogy mások is írhassanak. Amúgy...van olyan oldal, hogy tippek, és trükkök bloggerek számára. És pl. olyan volt h tetszik gomb bloghoz tétele. És akkor szépen le volt írva minden. Vezérlőpult, tervezés, HTML szerkesztése. És azután CTRL+F, és a keresőbe valéamiyen headet kellett beírni, és rögtön az elé egy kódot. És utána a Sablon mentése. Meg is volt, de változást nem láttam. Miért?
2011. dec. 17. 13:05
 14/15 bánomisén ***** válasza:

Halvány fogalmam sincs, mindent jól írtál be? Nálam nincs Fb-os tetszik gomb, ezért nem tudom.

Viszont van a Bloggerben olyan gadget, hogy html/java, ha oda berakod a gomb html-kódját, akkor sem látszik? A dizájnnál van ilyen (bocs angolul használom, gőzöm sincs mit hogyan fordítottak magyarra).

Egyébként meg ha értesz a html-hez, vagy van valakid, aki jó benne, érdemes átnézni az egész html leírást, hátha találtok megoldást arra, hogyan tehetnéd hozzáférhetővé a blogot bárkinek. Ott, ahol formázod a cuccot, van felül egy kiscímben, hogy html szerkesztése vagy valami ilyesmi.

2011. dec. 18. 20:27
 15/15 pééé. válasza:
én csak a Bloggert ajánlanám;)
2011. dec. 23. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!