Mi a véleményed?
Kérlek írj véleményt a blogomról,esetleg kritikát,tanácsot...
Még csak ma csináltam,tehát nagyon friss,de minden véleményt nagyon megköszönök,és megy mindenkinek a zöld kéz :)
Ide válaszolok, hátha más nem ért egyet. :)
A zöld szöveg, piros keret, barna cím együtt sok. Illetve jobbról, balról "bezavar" a sok apróság, a látogatók, a facebook oldal, a kutyusod meg az egyéb ilyen elemek, és ha ránézek kifolyik a szemem. Talán ha nem lenne mintás a háttér, kevésbé lenne zavaró.
Egyébként jól néz ki, azt gondolom, ha szélesebb az a rész, ahova a szöveget írod, szemnek kellemes sima betűtípust használsz és nem színesen írsz, akkor jó lenne.
Jobb, de még mindig vannak esztétikai problémák. Az Én pici bulldogom banner lekerülhet az oldal aljára is. A site elrendezése pedig lehetne kicsit dinamikusabb is, "széles" monitoron marad egy csomó üres hely oldalt. A kezdőkép is mehet dinamikusra és középre. És a képeket is picit jobban lehetne integrálni a szövegbe.
A legfontosabb pedig, hogy a szövegbe tegyél szóközöket. Minden pont után lehagytad. Emellett a Tabulátor, kicsit nagyobb sortáv, esetleg pár üres sor.
Tudom hogy csak kritizálok, mások munkájával szemben mindig sikerül maximalistának lennem...
Köszönöm szépen a kritikát :)
Igen,tudom,az a kép ott gagyi,de éppen dolgozok rajta :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!