Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy ilyen oldal mennyibe kerűlne?

Egy ilyen oldal mennyibe kerűlne?

Figyelt kérdés
www.mefuzzy.com
2011. dec. 11. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy jó pár százezer forint benne van.
2011. dec. 11. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem nagyon tetszik:D
2011. dec. 11. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Minimum 120.000 Ft, még akkor is ha egy olcsóbb designerrel csináltatod. Készítésnél vedd figyelembe hogy milyen kivitelezést akarsz, ez pl Flash website, van rajt zene, képnézegető, kép zoomolási lehetőség (javascript), nyílván kompatibilis a legtöbb böngészővel, figyeli hogy a böngésző képes-e megjeleníteni flashet (bővítményt töltet le ha nem). Ez még így is olcsóbbik fajta, van olyan amit ha megnyitsz átméretezi magát a monitorod méretére, stb... A flash website-ok csak azért mert azok, 40-50 ezer forinttól indulnak.
2011. dec. 11. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:

az oldal viszonylag egyszerű mint a faék (AS programozásban, ami a Flash alapja is, azért eléggé otthon vagyok, tudom mit mennyi ideig tart benne megcsinálni és mire kell figyelni), ezért csak 100.000et mondok :)

persze profi céggel készíttetve jóval több...

2011. dec. 11. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
ah
2011. dec. 11. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!