Mennyibe kerülne egy ilyen oldal?
gondolom nem mysql van megoldva hanem minden betünek van egy értéke..
mert ha csak 1x-2x-4x-100x nyomjuk le a spacet ugyan azt adja ki..
13:51
Ez olyan ha házat akarsz építettni akkor tanuld meg.. és nincs rá időd, se kereted..?
Ha nincs időd megtanulni, és pénzed sincs rá hogy megcsináltasd egy hozzáértővel, akkor szerintem tegyél le a dologról.
A házépítős példához nagyon hasonlít a helyzet. Vagy megtervezed magadnak a házat, és megépíted magadnak, vagy megtervezteted és megépítteted. A házépítés sincs ingyen.
De míg megtanulom nem egy kis idő, és jelenleg az a legnagyobb bajom..
Amit mutattam (linkeltem) nem több 100k kerülne azért semmi design(főleg szerintem mysql nem használ) ...
Szóval: idővel van a legnagyobb bajom
Nem értesz a honlapkészítéshez, de ki mered jelenteni, hogy MySQL-t nem használ. Ezt így lehetetlen megállapítani.
Adatbázisban tárolt adatokkal sokkal egyszerűbb egyébként dolgozni, mintha mondjuk külön fájl(ok)ban tárolnád az adatokat, ráadásul biztonságosabb is.
Fenti hozzászólásomban már említettem, hogy mit tudsz tenni.
Szvsz, egy profi webfejlesztő sem csinál ilyet ingyen, hacsak nem egy jótét lélek.
1.)Mikor mondtam, hogy ingyen kéne?
2.)Szerintem fölös mysql, hisz minden karakternek más az értéket adunk meg úgy ne lehetne elkészíteni? mert "@,>..." írunk be ugyan azt írja ki
Szerinted, miből egyszerűbb adatokat kiolvasni, egy fájlból, melybe előtte rendszerezetten kell beírni az adatokat, vagy adatbázisból, aminek lényege, hogy az adatok eleve strukturáltan, rendszerezetten vannak?
A fájlkezelés bonyolultabb PHP-ben, mint az adatbázis kezelés.
Írd meg privát üzenetben, mennyit vagy hajlandó érte fizetni! Én megírom, hogy annyiért elvállalom-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!