Webáruházat szeretnék készíteni?
Lefedettségi terület: Magyarország
Termék.: Egyenlőre oktatóanyagok (CD/DVD)
Érdekelne hogy szállítási költségnek (házhoz szállítás) kb mennyit ajánlott megadni?
De ami ennél is fontosabb, hogy hány %-os ÁFA-t állítsak be hozzá... (mennyi a törvényes, mi alapján stb.)
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Köszönöm, és az ÁFA-t mennyire kell beállítani?
Nem tudom az esedékes jogszabályt erre, és a google sem ad semmi pontos használható választ...
A webáruház alapból tudja. De ne kapkodd el mert jövőre több lesz. Ha csak...
Amit kérdeztél az a jéghegy csúcsa, se. Nagyon sok infóra nem is gondolsz.
Házhoz szállítás: ahogy és akivel szerződést kötsz. Pl. levélpostai küldeménytől kezdve a posta csomagig bármi megoldható.
Ne készíts webshopot egyszerűbb ha letöltöd, telepíted és használod. Olcsóbb.
Tételenkénti haszonkulcs mennyi lenne, ha nem vagyok indiszkrét? Nem vagyok kíváncsi a pontos értékre, csak jó lenne ha számolnál vele, hogy mennyi vevő kellene neked naponta, hogy nullán vagy nyereséggel legyél.
De még kérdezni fogsz úgy is.
1) a web-áruház alapból nem tudja, nem ez az első amit írok, butaság ez a kijelentés, honnan tudna egy értéket amit én határozok meg neki?!?! :D
2) Most kell, jövőre átírom ha szükséges!
3) A házhoz szállítás majd az azzal foglalkozó részleg dolga, de am. Magyar Posta...
3) Instant mocskokat használjon aki elég tanulatlan és igénytelen hozzá! ;) Továbbá egyedi webshop elkészítése volt a feladat, megvan!
4) Videó és hanganyag DVD-k a megbízó olyan értékben határozta meg hogy haszon legyen rajta, tehát belekalkulálta az árba, ez már az ő dolga,
nekem a végösszeget le kell bontanom 3 részre
(termék ár, szállítási ktg, ÁFA)
pl 8.000 Ft-os termék esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!