Meglévő weblapomat szeretném felturbózni. Miskolc és környékéről tudtok ajánlani valakit?
nagyjából lehet csak megsaccolni. írtam egyébként privátot és hívtalak is tegnap, de nem vetted fel, illetve nem hívtál vissza.
hasamra csapok: 20-25 cakk-pakk (ha nem túl "melós" designról beszélünk. ha nehézkesebb a megvalósítás, úgy 30< az egész :)
Jaja, az ár nagyban függ az elképzelésedtől. Ha körbenézel árak terén, más weboldallal foglalkozó emberek menyiért csinálják, akkor már van viszonyítási alapod, hogy mennyibe kerül.
(a csapatom 70-80euróért készíti átlagosan a designt, és 60 euróért a google optimalizálást.De itt Szerbiában ez így is olcsónak számít.)
-viszont mi csakis igényes oldalakat készítünk.
ha érdekel üzit.
Zoli !
A privátot megkaptam ,írtam is levelet.Valószínűleg a volt társam számát hívtad.A frankó 30/360-3212
Tipp: az oldalra ráférne egy középre igazítás!
Amúgy követendő példa a valid oldal készítése!
Igenis megéri, sőt a legszigorúbb Strict szabványokkal érdemes dolgozni! (MINDENT meg lehet csinálni így is, amit nem valid módon...)
szia!
Partszéléről bele szólás van csak, de 20 - 25e ft mit tudsz nyújtani? És a kedves kérdező mit vár el?! Ez normál esetben kb. 1 - 2 munka óra díja bruttóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!