Meglévő weblapomat szeretném felturbózni. Miskolc és környékéről tudtok ajánlani valakit?
Mi a weboldalad címe?
Mit kellene csinálni? xD
(én nem a környéken lakok, de lehet h segíthetek.)
Szeretném ha minél jobban rátaláljanak.Referenciákat ,képeket feltölteni,meg úgy az egészet piacképessé tenni.
A weblap: bekeritjuk.hu
jeee! végre egy ember, aki legalább valid html-t ír.
mit szeretnél felturbózni rajta? keresőoptimalizálásban segíthetek mit hogyan, de neked kell megcsinálnod :)
Manapság a valid html/css nem divat.Itt van pl a google.hu xD ez sem valid.
Persze nem azt mondom, h nem kell törekedni a tisztaságra, de egy mai trendeknek megfelelő weboldalt írni valid kódokkal elég nehézkes.
Viszont én ráérek :) ha gondolod én is birok segíteni kicsit.
(webdesigner)
kicsit túlzásnak érzem, hogy nem "divat". más kérdés, hogy a html5 és a css3 nem valid kódokként jelenik meg a validatorban, de attól még az ;)
sitebuilder-designer
Igazad lehet, túlzás... Viszont 200 weboldalból, jó ha 1 valid. Persze a google szereti ha tiszta, de itt már azon van a hangsúly, h mennyire lehet eladni az oldalt és hanyadik a találati listán.
Tehát nálam a fontossági sorendben első a google, második a design, harmadik a validitás. xD
Köszönöm a válaszokat.
Azt szeretném még megtudni,hogy látva a weblapot, ennek felújítása,egy drasztikus kereső optimalizálás mibe fájna kb ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!