Valaki segíteni Gportál-os oldalban?
Nem fogom törölni. -.-"
Csak egy kis 'útmutatást' kértem, de mindegy, megoldom egyedül is. ;)
fifa07player.evo@hotmail.com
Vegyél fel MSN-re, és segítek...2 éve használtam G-portált, nem tudom mennyit változott, de ha kell még segítség vegyél fel nyugodtan.:]
15/F
G-portal... Azért ha valaki azzal nem tudja, hogy mit kell kezdeni...
Jobban járnál a törléssel, ahogy korábban mondták.
igaz, hogy a G-Portálon vannak előre megadott sablonok is, de manapság a felhasználók 70%-a nem használja ezeket. Én 5 éve szerkesztek G-Portálon, s eleinte csak beálított stílusokat mertem használni, aztán egy-két év múlva saját kódokat pakolok fel a lapomra, és a Photoshopot sem keveset használom. Én nem állítanám, hogy a host egy szemét, mert ha az ember nagyon akarja, kitudja belőle hozni a HTML-es színvonalat is, nem kell mindjárt atw-re, fanfusionra menni. Gyakorlatilag MA már a kettő egy és ugyanaz, a különbség annyi, hogy nem kell vesződni a Total Commanderrel.
dreamdiary.gportal.hu
Nézz meg egy fanfusionos blogot. Körülbelül a felépítés ugyanaz, igaz, hogy G-Portálon kötöttebb, de a kezdőknek úgysem kell sok dolog, a haladók pedig simán megoldanak egy ilyen problémát, hogy hova tegyék a modulokat, akár fejlécre is lehet. Szóval előbb tapasztaljátok ki, mielőtt elkülditek a G-Portált a sunyiba. Ma már nem is olyan egyszerű a szerkesztése, mivel HTML-es alapon csinálja felhasználók többsége.
"kitudja belőle hozni a HTML-es színvonalat"
Nem, nem tudja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!