PTP, atww.hu-s weboldal?
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogyha regisztráltam atw.hu ra total commanderben meg csináltam a szervert,notepad++ al megírtam html nyelven a weboldalt utánna howa hogy miként kell feltölteni hogy mindenki láthasa?
mert az a problémám hogy index.html néven elmentem és hogyha megnyitom total commanderbe csak ezeket írja.: C://xy stb.
Szóval valaki nagy részletességgel leírná bárhogy is van hogy hogykell?minden lépés nagyon fontos
Köszönöm
TC-ben csatlakozol FTP-n keresztül a tárhelyre, majd annak gyökerébe bemásolod az index.html-t (és minden egyéb fájlt, ami a weblaphoz tartozik).
Amikor pedig megnyitod a regisztrált oldalt, akkor az index fog betöltődni először a szerverről.
Először is.. a szervert nem Te csináltad. Azt az atw szolgáltatja.
másodszor: az atw helyett egy másik ingyenes szolgáltatót tudnék ajánlani mert:
1.5 Gb ingyen tárhely
regisztráció után 20perccel azt töltessz fel amit akarsz
[ persze normális jogi keretek között ]
Gyors/ részletes admin panel
problémák: maximum hetente egyszer előfordulhat de inkább 2hetente egyszer, hogy szerver karbantartás van és nem elérhető az oldalad és az hogy angol - de számítástechnika terén ez alap dolog.
a szolgáltató oldala: [link]
signup gombbal regisztrálsz aktiváló linkre rákattintasz és utána gyorsba megcsinálják a tárhelyed.
feltöltési segédlet ehhez a szolgáltatóhoz:
[link] faq.php?ID=7
Egy kis elmélet, hogy értsd mit miért kell hova:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!