Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hova töltsek fel több mint...

Hova töltsek fel több mint 100GB-nyi videóanyagot?

Figyelt kérdés

Gondolom ilyen tárhely nem létezik, de mit javasolnátok ebben az esetben?? Szervergép üzemeltetésén kívül és fizetős tárhelyeken kívül. A videókat aztán egy JW player játszaná le a fizetős tárhelyemen de az csak 2GB és nem fér fel szinte semmi, és szeretném ha egy helyen lenne minden. Esetleg több ingyenes tárhelyet összekötni lehetséges?? Nem szeretnék rengeteg tárhelyet venni csak a videók miatt. Valami megoldás létezik??

A segítségeket előre is köszönöm..

2011. nov. 15. 07:51
1 2
 1/18 2xSü ***** válasza:
Igazán jó megoldást nem tudok. Esetleg érdemes elgondolkodni azon, hogy Youtube-ra töltöd fel a videókat. Ennek persze lehetnek hátrányai, lehet, hogy kompromisszumokat kell kötnöd, és a használhatósága függ attól, hogy milyen jellegű videókat, milyen céllal, milyen célközönségnek akarsz szolgáltatni.
2011. nov. 15. 08:07
 2/18 anonim ***** válasza:

külföld...

tárhelyet lehet venni olcsón, korlátlan... a nagyobb webhosztingok már nem korlátoznak csomagra. Viszont figyelj oda, hogy adatforgalomra viszont igen.

A másik meg, hogy ez a 100Gb videóanyag ugyan legális e. Saját szerzeményed felvételeid? Mert elég nagy minusz lenne, ha egyik percről a másikra offolnának 100 gb anyagot.

Itt egy tárhelyszolgáltató ahol az adatforgalom sincs korlátozva és sztem havi 700Ft nem pénz :)

2011. nov. 15. 13:41
 3/18 A kérdező kommentje:

persze h legális éveken keresztül gyűjtöttem saját felvételeket még a régi 1990-es évek kosárlabda mérkőzéseiről..

persze egy ilyen tárhelyszolgáltatónak ahol "nincs lekorlátozva" annak nagyon tudnék örülni az nem pénz persze.. de a 000webhost is ilyen ha jól tudom, de az valami hihetetlen lassú és nagyon sokszor be se tölt a weboldal... esetleg tudnál mondani címet is??

2011. nov. 15. 18:12
 4/18 A kérdező kommentje:
illetve fontos lenne, hogy akár 1-2 GB-nyi adatot is fel tudjak tölteni egyszerre.. vagy korlátlan lenne a legjobb a legtöbb ilyen tárhelynél hiába van 700GB tárhely ha egyszerre csak 10MB-ot tudok feltölteni...
2011. nov. 15. 18:26
 5/18 anonim ***** válasza:

írtam tárhelyet is. csak sztem moderálták.

ipage.com

remélem nem törlik megint.

2011. nov. 16. 00:08
 6/18 A kérdező kommentje:
értem nagyon nagy köszönet!! első ránézésre elég jónak tűnik de majd utána nézek.. esetleg tudsz infót mondani arról, hogy egyszerre hány MB-ot tudok feltölteni (fájlonként)?? mert pl: 000webhost is hiába volt korlátlan de max 1.6MB-ot engedett feltölteni legalábbis ingyenes részén úgyhogy ezért nem is fizettem elő a premiumra..
2011. nov. 16. 04:35
 7/18 A kérdező kommentje:
mármint 1.6MB-ot fájlonként
2011. nov. 16. 04:36
 8/18 A kérdező kommentje:
bár lehet tévedek, de azt hiszem jól emlékszek. mindenesetre a kérdés még áll ezzel a tárhellyel kapcsolatban. :)
2011. nov. 16. 04:52
 9/18 2xSü ***** válasza:

Az a gond, hogy az ingyenes (esetleg nagyon olcsó), korlátozások nélküli oldalakkal, hogy nagyon hamar rászállnak a warez iparág (és társaik).

Idővel:

- Korlátozásokat vezetnek be. (Pl. feltölthető fájlok mérete, havi sávszélesség használat)

- A szolgáltatás leterhelődik, lassú lesz, kimaradások várhatók.

- Esetleg meg is szűnik a szolgáltatás.

Márpedig 100 GB-os adattömeget költöztetgetni nem éppen a legvidámabb feladatok egyike.

Én még mindig azt mondom, hogy ha videóról van szó, akkor érdemes videó megosztásra kihegyezett szolgáltatást keresni. A Youtube az első ötletem, más alternatívákat nem igazán ismerek, ami kellően stabil, relatíve gyors, megbízható lenne. (Nem csoda, hogy nagyon sokan Youtube-on keresztül publikálják a videókat.) Másik oldalról a Youtube jó reklámfelület lehet az oldaladnak, hiszen fel tudod tüntetni a honlapod címét. Lehet, hogy valaki Youtube keresésen keresztül jut el hozzád.

2011. nov. 16. 08:56
 10/18 A kérdező kommentje:
Igen, ez mind igaz, de 1. a youtube playerénél kicsit egyedibbet használnék, igaz ugyan, hogy más playerekkel is le lehet játszani a youtube-on keresztül a videókat, de akkor megjelenik a youtube felirat a videó bal alsó sarkában és az ott is marad a lejátszás végéig ezzel elcsúfítva a megjelenést. 2. A videókat korlátozni szeretném, hogy csak a weboldalon legyenek megtekinthetők. Ha jól tudom, akkor ha feltöltök egy videót youtube-ra akkor azt bárki megnézheti.
2011. nov. 16. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!