Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell egy viszonylag...

Hogyan kell egy viszonylag egyszerű weboldalt készíteni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezt így nemigazán lehet elmagyarázni, de azért, ha tudtok, lécci segítsetek!

Előreis köszi!

2009. máj. 7. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb az, ha olyan oldalon készítesz, amin magán az oldalon van a szerkesztő. Aztán van a fórum még az is egyszerű ha értesz hozzá. Van amit programmal lehet készíteni, az nem mindig nehéz, függ a programtól is meg hogy milyen oldalt szeretnél. De ez az utóbbi időigényesebb. Ha valamelyikbe segítség kell, írj.
2009. máj. 7. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Kezdőnek talán ezt tudom javasolni:

[link]

De akár Wordben is megcsinálhatod az oldalt, és a megfelelő formátumban(.html) elmentve feltölthető a tárhelyedre. Én is így kezdtem 10 éve :)

2009. máj. 8. 03:09
 3/6 anonim válasza:
Szerintem legegyszerübb ha megtanulsz html leironyelven :) ez a legegyszerűbb nyelv. rengeteg anyag van róla a neten. Sok sikert. Üdv
2009. máj. 8. 17:18
 4/6 A kérdező kommentje:

KÖszi a válaszokat!

És pl. milyen programokkal lehet készíteni? Nem ilyesmi, h Microsoft Publisher... stb.?

{Mert ezzel egy párszor már csináltam, de nem tudtam feltenni a netre.}

2009. máj. 10. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:

A legjobb szerkesztő a Notepad++.

A kevésbé hozzáértők a Dreamweavert használják.

2009. máj. 10. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem az nvu-t használd. ingyenes és ráadásul magyar

innen tölthetd le és videótutorialt is találsz hozzá:

[link]

utána feltöltheted a www.freeweb.hu -n

2009. máj. 16. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!