Hogyan kell egy viszonylag egyszerű weboldalt készíteni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt így nemigazán lehet elmagyarázni, de azért, ha tudtok, lécci segítsetek!
Előreis köszi!
2009. máj. 7. 19:23
1/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb az, ha olyan oldalon készítesz, amin magán az oldalon van a szerkesztő. Aztán van a fórum még az is egyszerű ha értesz hozzá. Van amit programmal lehet készíteni, az nem mindig nehéz, függ a programtól is meg hogy milyen oldalt szeretnél. De ez az utóbbi időigényesebb. Ha valamelyikbe segítség kell, írj.
2/6 anonim válasza:
Kezdőnek talán ezt tudom javasolni:
De akár Wordben is megcsinálhatod az oldalt, és a megfelelő formátumban(.html) elmentve feltölthető a tárhelyedre. Én is így kezdtem 10 éve :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem legegyszerübb ha megtanulsz html leironyelven :) ez a legegyszerűbb nyelv. rengeteg anyag van róla a neten. Sok sikert. Üdv
4/6 A kérdező kommentje:
KÖszi a válaszokat!
És pl. milyen programokkal lehet készíteni? Nem ilyesmi, h Microsoft Publisher... stb.?
{Mert ezzel egy párszor már csináltam, de nem tudtam feltenni a netre.}
2009. máj. 10. 11:25
5/6 anonim válasza:
A legjobb szerkesztő a Notepad++.
A kevésbé hozzáértők a Dreamweavert használják.
6/6 anonim válasza:
szerintem az nvu-t használd. ingyenes és ráadásul magyar
innen tölthetd le és videótutorialt is találsz hozzá:
utána feltöltheted a www.freeweb.hu -n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!