Szerintetek 1-10 ig milyen ez a veblap? Www.Sims3hungary. Mlap.hu <---- ez!
Szia!
Átnéztem az egész weboldalt, valamint mielőtt leírnám az általam gondolt értékelést, kiegészitem pár jó/rossz tulajdonsággal, amiket ha javítasz, sokak értékelése is megváltozna pozitív írányba.
Megjegyezve én is sims 3 fan vagyok.
-Kevés képernyő mentést tettél fel, sokat "bolondíthatnál" rajta ha feltennél párat vagy pedig pár "gameplay"-t
- Rendelkezik pár másoldalakrol meglovasított tartalom, sokkal jobb lenne ha a saját tapasztalataid, gondolataid, élményeidet írnád oda, mint másét.
- Az oldal szerkeztője üzenet, ami a fő oldalon van, kissé Blog stilusú, ami hozzáteszem nem annyira baj, csak vedd kisseb méretűre azokat a karaktereket.
-És van pár helyesírási hiba, mellesleg vannak igen érdekesen fogalmazott szavak pl: bigyó a sims 3 letöltése 3. mebűnjében.
+Sok videót tettél fel ami sokat dob az oldalon
+sok színes élénk kép is van rajta, mellyek rendelkeznek forrással.
+ Látom hogy viszonylag tényleg sokszor látogatod, friss a weboldal úgyhogy ez megint egy nagy pozitívum.
+ Minden kiegészitőt, és cuccos csomagról van valami fent, kicsivel dobd fel a menűit Trailerekkel (bemutatókkal)
Így az én értékelésem 7, Remélem ez motiválni fog az általam összefoglalt hibák avagy változtatni valók javitásában.
Sok szerencsét a weboldal frissitésében, időnként visszafokok látogatni, megnézni mi újjúlt, és ha tetszik majd a látvány hidetni is fogom :).
A szövegek nagyon irritálják a szemet, próbálj meg más betűszínt
(Ja és írtad, hogy 8.-os vagy és sokat kell tanulnod, hidd el, lesz még ennél több is :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!