Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek 1-10 ig milyen ez...

Szerintetek 1-10 ig milyen ez a veblap? Www.Sims3hungary. Mlap.hu <---- ez!

Figyelt kérdés
FIGYELEEM SIMS-SZESEEEK !
2011. okt. 23. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Átnéztem az egész weboldalt, valamint mielőtt leírnám az általam gondolt értékelést, kiegészitem pár jó/rossz tulajdonsággal, amiket ha javítasz, sokak értékelése is megváltozna pozitív írányba.

Megjegyezve én is sims 3 fan vagyok.

-Kevés képernyő mentést tettél fel, sokat "bolondíthatnál" rajta ha feltennél párat vagy pedig pár "gameplay"-t

- Rendelkezik pár másoldalakrol meglovasított tartalom, sokkal jobb lenne ha a saját tapasztalataid, gondolataid, élményeidet írnád oda, mint másét.

- Az oldal szerkeztője üzenet, ami a fő oldalon van, kissé Blog stilusú, ami hozzáteszem nem annyira baj, csak vedd kisseb méretűre azokat a karaktereket.

-És van pár helyesírási hiba, mellesleg vannak igen érdekesen fogalmazott szavak pl: bigyó a sims 3 letöltése 3. mebűnjében.

+Sok videót tettél fel ami sokat dob az oldalon

+sok színes élénk kép is van rajta, mellyek rendelkeznek forrással.

+ Látom hogy viszonylag tényleg sokszor látogatod, friss a weboldal úgyhogy ez megint egy nagy pozitívum.

+ Minden kiegészitőt, és cuccos csomagról van valami fent, kicsivel dobd fel a menűit Trailerekkel (bemutatókkal)

Így az én értékelésem 7, Remélem ez motiválni fog az általam összefoglalt hibák avagy változtatni valók javitásában.

Sok szerencsét a weboldal frissitésében, időnként visszafokok látogatni, megnézni mi újjúlt, és ha tetszik majd a látvány hidetni is fogom :).

2011. nov. 21. 08:33
 12/14 anonim ***** válasza:

A szövegek nagyon irritálják a szemet, próbálj meg más betűszínt

(Ja és írtad, hogy 8.-os vagy és sokat kell tanulnod, hidd el, lesz még ennél több is :))

2011. nov. 21. 15:04
 13/14 Electronicperson ***** válasza:
Hogy is kezdjem... Szerintem szörnyű ronda és átláthatatlan a gombok nem illenek a design-hoz a fejléc túl nagy. Sztem hagyd. 0-át adnék ,de mivel 1-10-ig lehet 1
2011. dec. 14. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:
10!
2012. márc. 5. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!