Mitől jelentek meg a kérdőjelek weblap költöztetésekkor?
Egy weblapot költöztettem át. A régi helyén minden rendbe volt, az Új helyen kérdőjelek jelentek meg az oldalon.
Mindent úgy állítottam be amint a régin volt. A címe www.sanohungary.hu Mit állítottam be rosszul?
Hasonló témát már találtam sokat a Googlén és két napja próbálgatom, de egyre rosszabb lett. Most visszaállítottam a régi állapotot és hátha kapok valami jó ötletet.
Köszi minden segítséget
iso-8859-2 vagy latin 2 kódolást használj. itt egy leírás, hogy miként kell használni:
Köszi mindenkinek, de mint írtam nálam már a mysql be is rosszul került be mert felülírta az ékezeteket és amikor kijavítom akkor újra felülírja. Ez a tarhely.eu nem én vittem ide csak én szenvedek vele. Ugyan a levelemre küldtek egy listát, hogy mit csináljak, de az minimum egy napi munka. Ezt akartam kihagyni, mert máshol ilyen probléma soha fel se merült.
De köszönök minden segítséget mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!