Milyen AdSense szerű hirdeési céget tudtok ajálnani? (Lehetőleg legyen postai csekkes fizetés)
A kérelmedet valószínűleg azért utasítják el, mert nem tudsz felmutatni egy értékesnek tűnő hirdetési felületet. Bár nem emlékszem, hogy már regisztrációkor is meg kellett-e adni a weboldalad címét. Azt javaslom próbálkozz újra, idővel biztosan beengednek.
Az etarget-et( [link] használom még ad adsense-en kívül (sokkal gyengébben muzsikál). De szerintem csak idő kérdése, hogy a Google magába olvassza ezt is az összes többi céggel együtt.
De fogalmam sincs, hogy van-e csekkes fizetási lehetőség az etarget-nél.
Az előttem levő hozzászolásra is hadd reagáljak. Adsense-vel napi 1000 látogatóval kb. napi 10 Euro-t keresek, amikor már 2000 látogató is van, akkor akár 40-et is. Annyira nem halott ügy! Csak értékes szolgáltatást kell nyújtani. Ha reklámokkal teli oldalt hozol létre amin egyébként semmi hasznos információ nem található akkor nyilván nem fogják nyomkodni a hirdetéseket és még vissza se jönnek többet. Ez esetben is igaz, hogy pénzt keresni csak munkával lehet.
Ha a csekkes fizetés adóelkerülés miatt érdekel, akkor felejtsd el, ezzel sem vagy előrébb! Ráadásul baromi kényelmetlen állandóan bankba járni a csekkeddel. Főleg, mivel kicsiny hazánkban nincsenek csekkbeváltáshoz szokva a banki alkalmazottak. Amikor én mentem a Google-től kapott csekkel, összecsődült a fél bank, hogy most ezzel mit kezdjenek. Sokkal egyszerűbb átutaltani és leadózni utána.
nos.... én egyet értek az előttem szólóval.
Bár még ezt is fontold meg:
ha teheted teljes egészében nyisd meg hátha beregizel....
am ezt azért szeretem mert FIXXXXXXX amit ma Magyarországon shol sem látni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!