Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nagyon speciális, egyedi,...

Nagyon speciális, egyedi, komoly témájú oldal. Mi a véleményetek róla? Tesztüzemmódban van. Többi lent -->

Figyelt kérdés

Most értem el oda, hogy az éles üzemmód előtt vadidegen emberek véleményét is kikérjem, hiszen 17-60 éves korosztály minden tagját meg kell céloznom.

1) Milyen a weboldal kinézetre? Megnyerő? Visszataszító? Semleges? Érthető? Könnyen kezelhető? - Csak hobbiként foglalkozom webszerkesztéssel és grafikával, flash-sel. Az oldalamon minden grafikai elem saját készítésű, leszámítva a böngészők ikonjait. Mit kellene még hozzátenni? Alakítani? A színvilág a tartalom témájának egyik szimbóluma, erről felesleges kritikát fogalmazni, ez a kiindulásom elengedhetetlen alapja volt. Ezen belül a harmóniát igyekeztem megteremteni.

2) Tartalom. Nem viccnek szánom az oldalt, nagyon is komoly témát boncolgatok, jogi háttérrel. Kérném nem viccnek venni... Mi az előzetes vélemény? Érdeklődés? Megvennétek egy ilyen "terméket"? Hiszel benne, hogy megvalósítható?

3) Marketing. Természetesen már van alap koncepcióm, de érdekelne, ti mivel, hogyan, hol stb. népszerűsítenétek az oldalt? Mivel hívnátok fel a figyelmet? Szórólap lesz, blog van, facebook van, Google Adwords lesz, linkcserét tervezek...

4) Blog. Vélemény? Még csak alap bejegyzéseket tettem fel, később izgalmasabb "cikkek" is helyet kapnak, mint szerintem ilyen lett a már látható "vadászgép és foci"?

5) Megfogalmazás: mi a véleményed a szövegeim megfogalmazásáról? Figyelemfelkeltő? Semleges? Rossz? Siralmas?

A link pedig:

[link]

Ezen felül két direkt linket is megosztok, ezek a későbbiekben természetesen nem lesznek elérhetőek. Tervezem, hogy az időjárás függvényében változtatom olykor a nyitóoldal megjelenése, ami a dizájnnak ad némi érdekességet.

Esőben:

[link] /index_esregnet.html

Télen majd, ez talán már megszokott:

[link] /index_schnee.html

Lesz esetleg napsütés stb. Egyelőre ennyit készítettem el.

2011. okt. 10. 21:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Mindig tanul vmi újat az ember :) Köszi, megpróbálkozom vele.
2011. okt. 12. 14:22
 22/23 A kérdező kommentje:

Kész a valid oldalam :) [link]

Egyelőre zet az oldalt javítottam. Viszont 10 hibát jelez, mindet a google youtube facebook beágyazásai miatt, amit tőlük kaptam.

217. sorban kizárólag a google oldalára mutató linket cseszteti? Ezzel mit tegyek? Az a linkje.

265. sorban a youtube video iframe beágyazási kódjával van baja.

294. sorban pedig a facebook iframe beágyazása nem oké neki valamiért.

Ezekre javaslat?

2011. okt. 12. 17:42
 23/23 A kérdező kommentje:
megoldottam
2011. okt. 13. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!