Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért használnak sokan tábláza...

Miért használnak sokan táblázatokat az oldalelrendezések megvalósítására?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 20:10
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Pl a gyakorikerdesek.hu-t is lehetetlen telón olvasni.
2011. szept. 7. 20:10
 22/29 zsomkovacs ***** válasza:
Nem lehetetlen, én egy Nokia 3110c-n kényelmesen olvasom, Opera Mini 4.3 alatt. Semmi baj nincs vele.
2011. szept. 7. 22:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Nekem is Opera Mini és androidon. kábé úgy 6 képernyőnyit kell jobbra görgetni, hogy egy kérdést végigolvassak...
2011. szept. 7. 22:51
 24/29 anonim ***** válasza:
Mennyi fér ki egy képernyőre a menü bal felső sarkától?
2011. szept. 7. 22:56
 25/29 A kérdező kommentje:
Az olvashatatlan lehet hogy erős kifejezés volt, de nem olyan, amit unaloműzés képen szívesen csinálok... És bocs, de telefonon méltóztassanak már a reklámokat eltüntetni. Ne fizessek már azért mert nekik olyan kedvük van hogy teleszórják az oldalt reklámokkal. Gépen oké, korlátlan net. De telón mégis ki kattintana rá ezekre a reklámokra? Csak pazarolják a mobilnetem.
2011. szept. 7. 22:56
 26/29 A kérdező kommentje:
montihun: az egész oldalnak ki kéne férnie vízszintesen. Vízszintes görgetősáv telefonon? Az még gépen is használhatatlan... Egyébként egy képernyőn a menü fér ki és még kb 2 rövidebb szó a mellette lévő bemutatkozó szövegből a kezdőlapon.
2011. szept. 7. 23:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk én úgy csinálnám, hogy telefonra lenne egy opció, hogy eltünteti a menüt (js vagy újratöltéssel), vagy lehetne horizontális akár (bár az elég szépen nézne ki).
2011. szept. 8. 00:33
 28/29 zeronibble ***** válasza:
Nekem Nokia e51-en (s60) az OperaMini betördeli a megjelenítő szélességére a szövegblokkokat. Az oldal marad ekkora, de a kérdések-válaszok keskeny, függőleges csíkba rendeződnek, pont jó. Annyi a bibi, hogy a cím középen keskeny, a szövegek meg balra igazítottan. Mindenesetre lehetne ilyen az összes mobil alap böngészője... De ez nem jelenti azt, hogy a fix szélességű desingra mentséget találtunk volna.
2011. nov. 14. 22:30
 29/29 zeronibble ***** válasza:
Á, ezért írok én dizájnt, mert design formában elhadarja a kezem...
2011. nov. 14. 22:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!