Weblap látogatottság növelése, de hogyan?
Sziasztok
Van egy weboldalam : Röhögögörcs
Nagyon jól üzemel de sajnos nem tudom elérni a kívánt látogatottságot! Tudnátok nekem tippeket adni hogy hogy lehet ingyen növelni a nézettséget?
sok mindent kipróbáltam már bannercsere..pl de nem találtam olyan weboldalt ahonnan jöttek volna.
Kérlek osszátok meg velem, hogy mit kéne tennem!
Köszönöm!
Attila
Ez az oldal így, ahogy most áll szvsz nem lesz látogatott.
Dizájn unalmas. Rengeteg ilyen oldal van már, mint a tiéd, és sok közülük sokkal jobb is, mint a tiéd.
Hogy egy honlap látogatott legyen, azt kell elérni, hogy minél több ember értéket találjon saját maga számára az adott honlapon.
A honlap nem rendelkezik keresőbarát felépítéssel és tartalommal. A honlapkódok távol állnak attól, hogy validak legyenek. Ilyen állapotában ez a honlap nem keresőoptimalizálható megfelelően.
A látogatottság növelésének egyik fontos szempontja az oldalad kinézete, akik kritizálták a weboldaladat azért tették mert valószínűleg az odatévedők első benyomása nem lesz olyan jó a honlapról mint ahogy ezt te várod, így azok nem járnak vissza, így kisebb lesz az ismerettsége.
A legnagyobb probléma a bal oldalt irritálva villogó "reklámterület kiadó"-val van.
illetve a logót és kicsit szerkesztened kellene, minél szebb és igényesebb a weboldalad annál több látogatót tudsz szerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!