Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyibe kerül egy jó minőségű...

Mennyibe kerül egy jó minőségű weblap?

Figyelt kérdés

Fotós portfólió bemutatásához kellene, aránylag egyszerű, letisztult lap. Milyen árak között mozognak, milyen egyéb, járulékos költségek lépnek fel, s mik a folytatólagos ktg-k?

valami hasonlót szeretnék mint ez: [link]

Köszönöm, ha rám szánsz néhány percet és válaszolsz a kérdéseimre:)

2011. aug. 27. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Ismerősöm a Netes Médiánál dolgozik, ő mutogatott már kész weblapokat, hogy mi mennyibe kerül nagyjából... és bár én pontos árajánlatot nem tudnék mondani, de szerintem mindeképp 100k felett számolj.
2011. aug. 27. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Cakkom pakk úgy 100-150k, 250, ha "márkásat" akarsz, de az már beszél is, olyan jó.

Fenntartás meg ugye változó, de a "márkás" esetén ez többnyire alacsonyabb...

G.

2011. aug. 27. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:

250 k?

Egy ilyen weboldalt 24 óra alatt össze lehet rakni. Szerintem MAX 50 k. 250be kerül egy olyan, amin már regisztrázió is van.

2011. aug. 27. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Reg, minőségi képnézegető, flashek, kereső optimalizálás, egyedileg kialakított design, stb...

Weboldalból is lehet Ferrari minőségűt kérni... :)

G.

2011. aug. 27. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi most készíttetünk egyet. Az árajánlatban 374e szerepel.

- Több szintű regisztráció és hozzáférés az oldalon található anyagokhoz.

- Integrált webkonferencia lehetőség (ehhez megvettük a programot ami havi 20dodo)

- Mobilra optimalizált változat

stb most nem emlékszem minden részletre.

Szóval attól függ, hogy milyen oldalt akarsz összeállíttatni.

2011. aug. 28. 00:44
 6/9 compactegon ***** válasza:
hogy a kérdésedre válaszoljak, hasonlót nagyjából 50-70ért csinálnék meg.
2011. aug. 28. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik a minta web. Túl sötét. a design amúgy összepasszol. De nem egy nagy vaszisztdasz ez az oldal egy programozónak. Nem azért, de megközelíthető minőségűt már akár te is össze tudnál rakni webszerkesztővel, némi belenyúlással, scriptek összeszedésével. Aztán max regisztrációra és nehezebb dolgokra kéne segítséget bevonnod. Én fősulis tanulót kérnék meg rá, és nem adnék neki 50-nél többet ezért az oldalért. Kb 3 nap alatt összerakja.
2011. aug. 28. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és görgetni lehet jobbra balra az oldalt :/ a tervező elfelejtette levonni a jobboldali scroll pixeleit :/ kínos.
2011. aug. 29. 23:29
 9/9 anonim válasza:

Itt elég kimerítő választ kapsz arra, hogy mennyibe kerül egy weboldal, illetve, hogy egyáltalán milyen fajták léteznek:

[link]

2013. máj. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!