Mi a hiba az ftp csatlakozásban?
Az a helyzet, hogy csinálnom kell egy html kódolású oldalt. a html kódolás megy, a feltöltéssel van a bajom. Eleinte nem találtam szervert. Aztán az atw.hu-t választottam. De nem tudtam, hogyan kell csinálni. Aztán megnéztem egy videót, hogy total commander, meg minden...eztis meg csináltam, kész volt. Feltöltöttem. De SEMMI!! Azt adja ki, hogy nem töltöttem még fel a főoldalt...pedig mindent úgy csináltam, ahogy a videó mondta.
Egyébként egy .html fájlról van szó, és már csak fel kell tölteni...
Segítséget kérek!
. . .
Hoppá, igen, ez igaz, tényleg...
Nagyon köszönöm! Viszont, ez szült 2 újabb kérdést:
A főoldalon az ékezetek helyén jelek vannak...Ezeket hogyan tudom kijavítani?
És a menüpontok, amiket belinkeltem, nem találhatóak, pedig azokat is feltettem az előbb. Mappázni kell? Ha igen, hogyan?
ha az ékezetek helyén "jelek" vannak, akkor a karakterkódolással probléma van.
Javaslom a PSPad editort...
Hogy a menüpontok miért nem jók, azt csak akkor tudnám megmondani, ha látnám hogyan néz ki
Sharepointtal csináltam meg, és ez csak az index oldalon van. Viszont próbáltam kiszúrni vele, hogy az indexoldal egy kép, ami átirányít az előző indexre, de megint a hülye jelek...Szóval nem tudom. A többi oldalnál nincsen így. Egyébként erről lenne szó:
kubigomba.atw.hua kódolás nem világos, de megpróbálom
a menüpontok közben jók, ott volt a kutya elásva, hogy volt benne ékezet.
PSPad editor...Na ezután érdeklődenem kell, mert nemismerem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!