Illegális vagy büntethető az adott weboldal? Többit lentebb.
Üdv! Szóval van egy weboldalam ami warez linkeket tartalmaz.
Namost a weboldal az uw.hu - tárhelyen van elhelyezve mivel a webhely felelősséget nem vállal a tárhelyén elhelyezett oldalak után azaz ott nem tiltott a warez oldalak feltöltése. (tudtommal)
...na most a weboldalon elhelyezett warezlinkek külföldi oldalon található fájlokra mutatnak.
-----------------------------------------
A kérdésem tehát az h a weboldal illegális ezáltal? vagy büntethető? előre kösz
szerintem nem,én a co.cc domaint ajánlom!ingyenes!nekem is az van.
regisztráció: [link]
előző:
nekem is ez van:000webhostos tárhely+co.cc domain full ingyen!sőt a 000webhoston weblap szerkesztő is van!
ok! kösz!
namost akartam azaz csináltam is domaint de nekem nem akar muxodni nem tom mik ezek a beállítások:
--->>nézd meg >>>
jah és sajna a 000webhostnál sem találtam meg hogy hol van megadva az FTP-belépéshez szükséges FTP cím? egyszerűen nem találom sehol pedig fel akarnám tölteni rá legalább a kezdőoldalt! :/
000webhostnál menj a :Account Details Overview mappába
és ott lesznek a ftp-vel kapcsolatos adatok.jelszó gondolom amit megadtál,regisztrációnál.000webhostnál mit adtál meg domain-nak?
000webhotnál szerkesztés-hez ajánlom a joomla!weblap szerkesztőt!ezt is ftp-n tudod feltöteni.
frissítetted a name servert?
előző:ha nem frssítetted akkor így tudod:a co.cc-nél menj a nameserver menü pontba és az első rublikába írd bele azt hogy:ns01.000webhost.com,a második rublikába írd bele hogy:
ns02.000webhost.com.és frissítetted a name servert.már csak az a dolgod hogy töröld ftp-n a default.php fájlt!
pirossal bekerteztem a lényeget:
ja,ha felakarsz tölteni ftp-n a public html-be tölts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!