Mi kell egy jó oldalra?
legelső,aki megkérdezte milyet készítesz*
káttam h megszüntetted az oldalt. egyszerűen ne törődj másokkal ha ilyen véleménnyel vannak. bár bevallom tényleg nem a legjobb az oldal dizájnja. like gombot és sem "csináltam" a honlapomra hanem gportal az magától adja. ha szeretnél honlapot akkor a gportal-lal csinálj(nem szar, mint ahogy mondják) és ott tudsz dizánj-t is felrakni(meg találsz interneten css kódokat is). ja és szerintem olyan weboldalt készíts ami érdekel téged (pl. valamilyen híresség, sorozat stb.. azok sokkal többet érnek).
ja és igaz a gportal fizetős de ha l megcsinálod az oldalt akkor az már mit sem számít(elsőre 500ft. utána reklámmentesítés is csak párszáz forint)
remélem érhetően írtam. xd
az az utolsó.
adj alá lovat hogy eggyel több hulladék oldal legyen az interneten, ami a kutyát sem érdekli...
de attól készíthet honlapot, ami ilyen rajongói (pl.) lehet normálisan működtetni is.. attól hogy ez rossz lehet h tudna jót is.
ő csak azt kérdezte hogy mi kéne még nem azt h jó-e vagy sem az övé.. ha szeretne csinálni valamilyet hagy csináljon,istenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!