Hogy tudok olyat csinálni, hogy egy linkre kattintva a kurzor körül glitterek szállnak?
Figyelt kérdés
Nem egérkövetőre gondoltam...2011. júl. 29. 11:51
2/9 A kérdező kommentje:
sokat segítettél...
2011. júl. 29. 12:19
3/9 KeryAti válasza:
Ezt inkább csináld úgy, hogy van mondjuk egy adott .gif kép, amiben valami "effect" van átlátszó háttérben.
És írsz rá egy funkciót amiben a LINK-re helyezed rá ezt a .gif-et.
És ezt a funkciót akkor hívja meg ha a linkre rákattolnak onClick-el.
4/9 compactegon válasza:
ha a javascript fogalmát sem ismeri, akkor gondolod, hogy onMouse-okkal meg tudja csinálni? :) de mindegy is, amúgy is gusztustalan ez a sok csillogó fos a "weblapokon".
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem sikerülni fog... :D
2011. júl. 30. 11:38
6/9 KeryAti válasza:
Nincs mit.
De igaza van a másik hozzászólónak, mert az ilyen csillogó vagy akármilyen nagyobb "animáció" csak rondítja az oldalt. :)
Egy ilyen dologra szerintem elég egy szín váltás, s semmi extra. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok én óriási effektet, csak, hogy épp egy kicsait látszódjon... :DD szerintem, ha nem viszem túlzásba, márpedig nem fogom, jó lesz ^^
2011. júl. 31. 18:28
8/9 KeryAti válasza:
Lehet. :) Sok sikert hozzá. :) Majd mutasd meg, hogy milyenre sikerült. :D
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben :D
2011. aug. 1. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!