Bloggeren hogy lehet megcsinálni, hogyha közzéteszek egy bejegyzést, akkor annak csak az első mondata jelenjen meg és a "tovább"ra kattintva lehessen az egész bejegyzést elolvasni?
Nemrég készítettem el a blogom, és így szeretném megcsinálni! Sajnos nem tudom hogyan kell, ezért kérdeztem meg!
ilyenre gondolok!
köszi a válaszokat!
Húha... nem ismerem azt a blog szolgáltatót, de hátha olyan mint amivel eddig találkoztam.
Szóval hozzá tudsz férni az oldal sablonjának html kódjához? Ha igen akkor a html ben a post_content után be kell szúrni egy "tovább" tagot.
<div class="more">
<blh:post_more class="more" text="tovább »" />
</div>
Így. Aztán a blogbejegyzést ha megírtad át kell váltani forráskód (html) nézetre és az adott sor után beszúni a tovább tagot ami így néz ki: <!--more-->
Így meg fog jelenni a "Tovább" felirat amire kattintva megjelenik a teljes bejegyzés. (De inkább most regisztrálok abba a blogszolgáltatóba és megnézem biztosra hogyan kehet megoldani ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!