Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy olyan honlapot keresek,...

Alanen kérdése:

Egy olyan honlapot keresek, amire fel tudom tölteni a képeimet, és le tudom írni a körülményeket. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy ha már fizetek az oldalért, akkor jó oldal legyen, jó szolgáltatásokkal. Köszi:)
2011. júl. 24. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

"Ha már fizetek az oldalért"

Ha fizetsz, olyanra írják meg, amilyenre szeretné!

Csak jól kell megadni az igényeket-elképzelést vázolni.

Vagy mire gondolt a kérdező

2011. júl. 24. 23:56
 2/4 anonim ***** válasza:

csatlakozom: tudod, a honlapkészítés olyan, mint a prostitúció: nem számít, mit szeretnél, megkapod, ha kifizeted! :D

Most, hogy sikeresen leqrváztam magamat, és a kollégákat, vissza is térhetünk a kérdezőhöz: Te most mit szeretnél? készíttetni egy honlapot (megmondod, pontosan mit szeretnél, mi megmondjuk, hogy melyikünk mennyiért csinálja meg, stb..) vagy olyan oldalt szeretnél, amire képeket lehet feltölteni?

2011. júl. 25. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem csinálj egy saját oldalt, amire feltöltheted a képeidet, és ne mással csináltasd meg azt, mert ha értesz a honlapkészítéshez, akkor magad is megcsinálhatod, ingyen. Maximum a tárhelyért kell fizetned.

a mlap.hu egyszerű, és ingyenes honlapfejlesztő oldal, és csak pár ezer forint, ha nem kérsz reklámot, saját domain, és több tárhely kell. itt könnyen feltöltheted a képeidet, jó sokat.

a freeweb.hu már egy bonyolultabb, PHP alapú rendszer, ahol szintén egyedi oldal készíthető, de itt nem lehet saját domain neved.

Fizetőset nem tudok.

Ha kell help a honlapkészítésben, írj privi üzit, a mlap-osban tudok a legtöbbet segíteni, de a képeket te i fel tudod tölteni magadtól.

2011. júl. 25. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

nah az uccsó hsz-es tuti rofi a weblapszerkesztésben.

én azt nem értem h "és le tudom írni a körülményeket"

a képről írnál? afféle description?

én egy wordpresst ajánlok. 000webhost.com ingyenes tárhely. wordpress.hu ingyenes letöltés. telepítés pofonegyszerű de ha kell bármi akkor helpelek.

vannak szép themek hozzá, olyanok is amik kizárólag képekre és esetleges leírásukra vannak megírva.

és nem egy mlapos fos lesz.

másik meg írtad h fizetnél is érte. itt max a tárhelyet kéne fizetned. meg esetleg egy domaint. ami mondjuk legjobb esetben 400Ft. (valami.info) de pont ma vettem egy .us domaint akciós volt 5 dollárért :)

ha bármiben segíthetek dobj egy mailt a zooolcsi@hotmail.com címre

2011. júl. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!