Kéne egy űrlap az oldalamra, ami a megadott adatokat elküldi nekem a megadott e-mail címre, a Küldés gomb lenyomása után. Tudok ilyet?
Az e-mail címet majd én beírom, csak a kódba lécci rakjátok be, hogy <...="IDE ÍRD AZ E-MAIL CÍMET"/...>, vagy ilyenek.
Ennyi kéne rá:
Neved a játékban:
E-mail címed:
Nemed:
Neved:
Szinted:
Céh:
A lovad él?
Van e kinged?
Az utolsó két kérdésre ilyen igen/nem bejelölős kör kéne, mint a kérdés írásánál, itt alul a gyarkorikerdesek.hu-n, hogy kérek e e-mailt ha válasz jön. Ehhez tudom a kódot, de ha egy kész űrlapot kapnék a megadott dolgokkal, annak nagyon örülnék. Akik semmit sem tudnak erről, azoknak mellékesen is adom ezt a HTML kódot, hogy az igen/nem bejelölős kör kódja ez:
<input name="sex" type="radio" value="male" /><span style="font-size:16px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"> Igen</span></span><br />
<input name="sex" type="radio" value="female" /><span style="font-size:16px;"><span style="font-family: comic sans ms,cursive;"> Nem</span></span><br />
Remélem értitek a kérdésem, sürgősen kéne egy ilyen űrlap, köszi előre is a választ! Aki válaszol, hálám üldözze örökre! :D
Üdvözöl mindenkit: Dfoglalo
Az utolsó hozzászólónak: éppen 2 órával azelőtt próbáltam, mikor megláttam a hozzászólásodat...XD Amúgy nem jó, mert az elküldés nem működik az oldalon, és a HTML kódban sincs benne semmilyen olyan dolog, ami az elküldésre vonatkozna, még a megadott e-mail cím se.
Az utolsó előtti hozzászólónak pedig: nyugi, nem vesze pofázásnak... (és remélem más se). Tökéletes kódokat perkáltok itt nekem, de mégsem jön be az e-mail, még a spam mappába sem! Több e-mail címmel is próbálkoztam, de semmi sikerrel.
A lista kellett, és az elején megadott dolgok is... De már ezzel a bizonyos játékkal amihez kellet volna a lista, már nem foglalkozom (vagyis a játékkal még játszom, a listával és a fanoldallal nem foglalkozom...).
Az egyik ismerősömnek a magánvállalkozásához csináltam egy listát (vagyis átírtam, amit tőletek kaptam). Na ez az a lista, ami nem működik! Nagyon jó oldal volt a vállalkozás régi oldala, de nagyon drága, és így alig volt nyereség, ezért ingyen oldal mellett döntöttünk. Ehhez itt van a lista kódja.
<?
$nev = $_POST['nev'];
$mail = $_POST['mail'];
$szallas = $_POST['szallas'];
$erkezes = $_POST['erkezes'];
$tavozas = $_POST['tavozas'];
$n = "\r\n";
$uzenet .= "Név: ". $nev . $n;
$uzenet .= "E-mail címed: " . $mail . $n;
$uzenet .= "Választott szállás: " . $szallas . $n;
$uzenet .= "Érkezés: " . $erkezes . $n;
$uzenet .= "Távozás: " . $tavozas . $n;
mail('rozabudapest@citromail.hu', 'foglalas', $uzenet);
?>
<table>
<form method="POST" action="kuld.php">
<tr>
<td>Név: </td>
<td><input type="text" name="nev"> <br></td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail cím: </td>
<td><input type="text" name="mail"><br></td>
</tr>
<tr>
<td>Választott szállás: </td>
<td><input type="text" name="szallas"> <br></td>
</tr>
<tr>
<td>Érkezés: </td>
<td><input type="text" name="erkezes"> <br></td>
</tr>
<tr>
<td>Távozás: </td>
<td><input type="text" name="tavozas"> <br></td>
</tr>
<tr><td><p><p></td></tr>
;
<tr>
<td><br> <br></td>
<td><input type="submit" value="Foglalás"></td>
</tr>
</form>
</table>
Ha valamit hibásan írtam, és azért nem megy le a levél, akkor azt kérem mondjátok el, mert én többször is átnéztem, és nem találtam semmit! Vagy csak nem voltam elég szemfüles...
Oops... Már sejtem, mit rontottam el... Persze nem biztos. :D A válaszban a kód két részben volt leírva. Én ezeket csak úgy egymás után tettem, nem tudom, ez "jó ötlet" volt e. Még kezdő vagyok, de szeretnék én is ezzel foglalkozni a jövőben, és ezért nem leoltani kell engem, hanem szépen tanácsokat adni, tanítani engem...xD (Gondolok itt az elején lévő egyik hozzászólásra.) Szóval ha jól tudom:
<?
Az ide írt szöveg rejtve marad.
?>
<?
$nev = $_POST['nev'];
$email = $_POST['email'];
$szallas = $_POST['szallas'];
$erkezes = $_POST['erkezes'];
$tavozas = $_POST['tavozas'];
$n = "\r\n";
$uzenet .= "Név: ". $nev . $n;
$uzenet .= "E-mail címed: " . $email . $n;
$uzenet .= "Választott szállás: " . $szallas . $n;
$uzenet .= "Érkezés: " . $erkezes . $n;
$uzenet .= "Távozás: " . $tavozas . $n;
mail('rozabudapest@citromail.hu', 'Foglalás', $Üzenet);
?>
Ami utána van, az maga az űrlap. Az előtte lévő az elküldést "biztosítja". Az űrlapot a <? ?> belülre ugye nem tehetem, mert nem fog látszódni... A listán lévő szavak ha megegyeznek az elején lévő szöveggel (pl. "Név: "a szöveg, és nev a sor neve (vagy mije...), akkor elméletileg a megadott e-mail címre az egyező adatokat el kéne küldenie a kódnak, nem igaz? Ha a Foglalás gombra kattintok, akkor nem jelenik meg semmilyen szöveg sem, pl. "Az üzenetet elküldtük.". Látom, hogy ez tényleg nincs benne a kódban, de ez más tészta... Ha ilyen szöveget nem rakok bele (ami azért kéne), akkor is működnie kéne a küldésnek, ugye? Szóval a hibára /én/ nem tudok rájönni, remélem segítetek. Köszönöm az összes segítséget, amit eddig kaptam, nagyon előrehaladtam a munkámban! Köszi tízezerszer! :P Íme a másik fele (bár a kérdésem 1. oldalán, ugye az egész hozzászólást láthatjátok...):
<table>
<form method="POST" action="kuld.php">
</form>
<tbody>
<tr>
<td>Név:</td>
<td><input type="text" name="nev" /></td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail cím:</td>
<td><input type="text" name="email" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Választott szállás:</td>
<td><input type="text" name="szallas" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Érkezés:</td>
<td><input type="text" name="erkezes" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Távozás:</td>
<td><input type="text" name="tavozas" /></td>
</tr>
<tr>
<td> </td>
<td><input type="submit" value="Foglalás" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!