Mi a véleményed erről az oldalról?
Készítettem egy oldalt, és érdekelne a véleményetek. Nem vagyok egy webmester, ez-az első oldal amit készítettem.
Minden építőjellegű kritikát örömmel fogadok. Tanácsok, meglátások, minden jöhet…
LINK: [link]
Nem rossz, de ezt a bugyirózsaszín hátteret szerintem takarítsad minél előbb lefele.
G.
Én is kezdőszinten készítek Weboldalakat, amit csináltál nem rossz,de lehetne jobb is! Ne vedd sértésnek! Hidd el ha elkezdesz a dologgal foglalkozni egyre jobban fog menni!
Ajánlott weboldalszerkesztő programok:
[link= [link] Pagemaker[/link]
[link= [link] Page Maker[/link]
[link= [link] Website X5[/link]
Nekem a háttér tejeskávé színű, nem rózsaszín.
Nem veszem sértésnek, szívesen fogadom a kritikákat, pláne ha „profitálni” tudok belőle.
Szívesen elkezdenék foglalkozni vele komolyabban is, de az nem egyik pillanatról a másikra megy, alig van, vagy mondhatni nincs is tudásom házzá. De azért igyekszem…
Ezekkel a web szerkesztő programokkal tudnám ezt az oldalt is folytatni, alakítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!