Aki tud weblapot készíteni, az hogy tanulta meg a html-t (esetleg php és társai)?
Érdekes történetek:) Ha még van akk írjatok :)
Igazából, én nem akarom megtanulni, csak érdekel h mi veszi rá az embereket arra h megtanuljanak ennyi kódot.
Könyvből. Emlékszek középsuliban rühelltem a HTML-t JS-t, mert nem láttam át. Majd megígértem havernak hogy csinálok 1 oldalt, és ez elkezdett motiválni a tanulásra. Félév alatt bevágtam a PHP-t. Most van olyan 35.000Ft értékű pachom webfejlesztői könyvekből. HTML5, CSS3, PHP5, JavaScript, AJAX (Asincron Javastript And Xml), jQuery (JS függvénytár), SQL könyv (MySQL, Oracle stb. adatbázisokhoz lekérdező nyelv gyűjtemény), stb. Már cégeknek oldalt is vállalok. Persze designhez nem értek, arra van külön emberem, aki Photoshop/Illustratollal 3D-ben tud rajzolgatni. :))))
ui.: Most Oracle vagy MySQL adatbázist használsz az mind1, de az előbbi fizetős. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!