Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Aki tud weblapot készíteni,...

Aki tud weblapot készíteni, az hogy tanulta meg a html-t (esetleg php és társai)?

Figyelt kérdés
Nem praktikák érdekelnek,hanem h mi késztette arra h megtanulja a weblapkészítést. Gondolok arra h pl iskolában,hobbiként,valami szándékért,rokontól,unatkozásképp stb.
2011. júl. 12. 16:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Érdekes történetek:) Ha még van akk írjatok :)

Igazából, én nem akarom megtanulni, csak érdekel h mi veszi rá az embereket arra h megtanuljanak ennyi kódot.

2011. júl. 12. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Áhhhh... a kód, az semmi. Az csak addig érdekes/gond, amíg kóstolgatják a témát. Pár kisebb önálló projekt után, már jön az magától. Sokkal nagyobb gond a tervezés. A programozók idejének 90%-a tervezés, 10% kódolás.
2011. júl. 12. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Könyvből. Emlékszek középsuliban rühelltem a HTML-t JS-t, mert nem láttam át. Majd megígértem havernak hogy csinálok 1 oldalt, és ez elkezdett motiválni a tanulásra. Félév alatt bevágtam a PHP-t. Most van olyan 35.000Ft értékű pachom webfejlesztői könyvekből. HTML5, CSS3, PHP5, JavaScript, AJAX (Asincron Javastript And Xml), jQuery (JS függvénytár), SQL könyv (MySQL, Oracle stb. adatbázisokhoz lekérdező nyelv gyűjtemény), stb. Már cégeknek oldalt is vállalok. Persze designhez nem értek, arra van külön emberem, aki Photoshop/Illustratollal 3D-ben tud rajzolgatni. :))))

ui.: Most Oracle vagy MySQL adatbázist használsz az mind1, de az előbbi fizetős. :)

2011. júl. 14. 08:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Előbbi vagyok. Amúgy egy igényes statikus oldalért 40.000Ft-tot simán ellehet kérni. A jelenlegi meló ára még vitatott, de egy termék információs oldalért ami részben dinamikus, szóval tartalmaz PHP-t is, az 100.000Ft-tól kezdődik.
2011. júl. 14. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!